Uitleg over de iconen         

Bijdevaate kan in overleg en in opdracht van haar opdrachtgevers via deze iconen extra informatie leveren die elders op de webpagina’s (Funda, Huislijn etc.) niet zichtbaar is. Om deze aanvullende informatie te kunnen zien moet u wel eerst uw gegevens (naam, mailadres en telefoonnummer invoeren). Niet bij alle objecten wordt extra informatie gegeven.

icoon-360 360

Hier krijgt u van één of meerdere locaties een 360 graden opname te zien van het object. Zo krijgt u sneller en beter een duidelijk beeld van de woning tuin of omgeving van het huis.    

icoon-HekjeKadaster

Deze link leidt u naar een kaart met de kadastrale grenzen  van het perceel.

icoon-pointerKaartlocatie

Deze kaart geeft de ligging van het object aan.

icoon-plattegrondPlattegrond

De plattegrond moet u een duidelijk beeld geven van de ruimtes die in het huis aanwezig zijn. Er worden bovendien ook maten en soms oppervlaktes aangegeven hetgeen u het nodige meetwerk scheelt. Past het bankstel of niet? Via deze kaart is het zo na te gaan.  

icoon-3d3D

De 3D weergave geeft een nog duidelijker beeld van de ruimtes in de woning en stelt u in staat om kamers vanuit verschillende standpunten te bezien.

icoon-youtubeYou-tube/film

Bij opmerkelijke of unieke woningen wordt soms gekozen voor een presentatie met behulp van een video. Door deze link krijgt u de video te zien.

icoon-SchetsBouwkundig onderzoek/ Bodemonderzoek

Van veel, maar niet alle objecten is of wordt een bouwkundige rapportage gemaakt. Hetzelfde geldt voor een bodemonderzoek. Door inzicht te geven in de rapportage kunt u duidelijk zien hoe het met de bouwkundige staat of de bodem gesteld is.

icoon-ComputerEigen website

Als er een object een eigen website heeft, vindt u hier de verwijzing

icoon-VergrootglasBestemmingsplan

Planologische mogelijkheden en beperkingen zijn vermeld in het bestemmingsplan. Hier ziet u wat de bestemming van een object is. Voor aanvullende informatie kunt u altijd het beste de gemeente raadplegen.

icoon-LijstLijst van zaken

Wat zit er in een woning en hoort er eigenlijk niet bij. Wat mag blijven en wat mag overgenomen worden. Door middel van de lijst van zaken wordt snel duidelijk welke roerende zaken overgenomen kunnen worden.

icoon-BrochureBrochure

De meeste informatie kunt u nog eens rustig nalezen in de brochure.