Loading...

Kerkwerve, Boogerdweg 6

€ 749.000 k.k.

Omschrijving

Wat zeggen de huidige eigenaars van deze woning?

Dit gezellige en karaktervolle huis was ons thuis voor ruim 22 jaar. Hier zijn onze kinderen opgegroeid met alle vrijheid en ruimte die je maar kan wensen. Ook voor onze familie was dit huis een baken, hier kwamen we bij elkaar in de zomer en winter. Midden in de natuur gelegen beleef je de seizoenen intens. In de herfst de trek van de vogels en de prachtige luchten. Appels plukken uit de boomgaard, daar haal je zo’n 150 liter appelsap. In de winter heerst er rust en zijn er de noordelijke wintergasten. In de lente bloeit alles weer razendsnel op en broeden de kluten en scholeksters om de hoek. De zomer is er natuurlijk voor zwemmen, in het zwembad maar ook in de Oosterschelde, minder dan 200 meter lopen. Met mooi weer vaar je met een kano naar de “Schelpenbult”, je privé strandje midden in de weidse Oosterschelde. Vanuit huis zit je direct op de mooiste fietsroutes. Ook al woon je hier in alle rust en vrijheid, “de wereld” is dichtbij. Zeeland ligt in de luwte maar niet afgelegen. We hebben hier prachtige jaren beleefd. Waarom gaan we dan nu toch weg? Eenvoudig, wij worden ouder en de gezondheid wordt minder. Het huis is groot genoeg voor meer mensen. Uiteindelijke is alles tijdelijk en het is gewoon tijd om dit moois weer door te geven. Wij laten u dit alles graag zien, want er is echt nog veel meer dan hier staat.

Op schitterende locatie gelegen vrijstaande woning met eigen waterpartij in natuurbeschermingsgebied op 12980m² eigen grond. Omringd door Plan Tureluur en op korte afstand van de Oosterschelde.

Indeling,

Begane grond:
Entree, toilet, slaapkamer annex badkamer (18m2) met wastafel en inloopdouche, woonkamer (42m2) met open haard en spekstenenkachel. Keuken (12m2) met vloerverwarming, La cornué oven met gaskookplaat en koelkast.

Eerste verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers elk ca. 12m2, badkamer met ligbad, toilet en aparte douche.

Tweede verdieping:
Ruimte zelf in te delen: extra slaapkamer of studieruimte.

De woning is voorzien van dakisolatie met een mooie rieten kap. Op de begane grond is alles voorzien van dubbelglas, boven is het gedeeltelijk dubbelglas.
De tuin is voorzien van een zwembad (6m x 12m x 1,65m), deze is verwarmd middels zonnepanelen.
Bij de woning is een ruime wei met stal (30m2) waarbij een extra ruimte van 20m2 gelegen. De stal is voorzien van elektra en water. In de tuin is een gezellige zitruimte met fraai uitzicht over Plan Tureluur.
Voorts is er een tuinhuis waarin een sauna.

Perceeloppervlakte : 12980 m²
Woonoppervlakte :185 m²
Inhoud :700 m³

Locatie

Deel dit pand

Share