Loading...

Oosterland, De Stove

€ 196.500 v.o.n.

Omschrijving

De Stove is een kleinschalig woningbouwproject aan de zuidzijde van Oosterland, bestaande uit zes woningen die drie aan drie zijn geschakeld. Dit fraaie woningbouwproject maakt onderdeel uit van een rustige woonwijk waar het plezierig vertoeven is. Omgeven door landerijen, rijke natuurgebieden en brede stranden maakt het woongenot in De Stove net even meer bijzonder.

  • betaalbaar en energiezuinig wonen
  • ruime kavels
  • royaal woonprogramma
  • Koopsom vanaf € 196.500,00 v.o.n.

De architectuur sluit naadloos aan op het dorpse karakter. Het woonprogramma van de woningen is zeer ruim en de woningen zijn kwalitatief hoogwaardig en duurzaam ontworpen. Ook aan een parkeerplaats op eigen terrein is gedacht. In de Stove kunt u stijlvol wonen naar de eisen van deze tijd.

De indeling en het woonprogramma zijn natuurlijk geheel aan te passen naar uw specifieke woonwens. Wilt u een volledig woonprogramma op de begane grond of een compleet andere indeling van de woning? Laat u inspireren door de plek, de omgeving en alle mogelijkheden die deze hoogwaardige nieuwbouwontwikkeling te bieden heeft. Wij helpen u graag op weg om de juiste woonkeuze te maken.

Alle woningen voldoen aan de nieuwste bouwvoorschriften, de laatste energieprestatienormen en worden deze gebouwd onder de garantie van Woningborg.

Schrijft u zich nu in en neem contact met ons op.

Locatie

Deel dit pand

Share