Loading...

Oosterland, Molenweg 62

€ 425.000 k.k.

Omschrijving

Het geheel heeft een uitstekende ligging aan het entree van het dorp en vlakbij de N 59 op goede zichtlocatie met eigen parkeergelegenheid.

Het horecapand, bestaande uit café/restaurant met bovenverdieping, cafetaria en voldoende parkeerruimte.

Indeling:

Entree/portaal, restaurant gedeelte met bar, magazijn, kelder, sanitaire groep bestaande uit een apart dames- en herengroep, trapopgang, spoelkeuken, bereidingskeuken, cafetaria met zitplaatsen en verkoop- en bereidingsruimte, opslag, toilet en garage.

De eerste verdieping van het cafégedeelte bestaat uit een woonkamer, twee slaapkamers en een badkamer. Boven het cafetaria gedeelte bevinden zich nog twee kamers die te gebruiken zijn voor opslag.

Het café is traditioneel gebouwd ca. 1950 en opgetrokken uit metselsteen op fundering met betonvloer en houten tussenvloeren en met dakpannen gedekt. De staat van onderhoud is goed. In relatie tot het bouwjaar zijn er goede materialen gebruikt. De cafetaria is gebouwd ca. 1991 en is in goede staat van onderhoud.

Algemeen:

Het restaurant beschikt over 60 zitplaatsen en het cafetaria heeft 30 zitplaatsen. Buiten op het terras is er nog eens ruimte voor 48 zitplaatsen!

De oppervlakte van het restaurant is ca. 90 m2.
De overige ruimte is ca. 45 m2.
De oppervlakte van het cafetaria gedeelte is ca. 52 m2.
Opslag ca. 33 m2.
De garage is ca. 22 m2.

Bekijk op Huislijn

Locatie

Deel dit pand

Share