Loading...

Zierikzee, Noorderpolder fase 2, woningtype Höjd

€ 259.900 v.o.n.

Omschrijving

Aan de noordzijde van Zierikzee verrijst de wijk Noorderpolder. De eerste fase van Noorderpolder is vrijwel geheel gerealiseerd, en de ontwikkeling van fase 2 is opgestart. Dit is het gebied aan de Emil Sandstromweg tegenover het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis, ten oosten van de speeltuin.

Noorderpolder was al een gewilde wijk, maar nu alle scholen, sport- en zorgvoorzieningen in de directe omgeving operationeel zijn, neemt de populariteit helemaal toe.

Wonen in Noorderpolder is door de naastgelegen diversiteit aan voorzieningen, en goede ontsluiting met recht uniek te noemen. Een ideale omgeving voor mensen die kiezen voor rust en ruimte, maar toch alle voorzieningen binnen handbereik willen hebben. Op loopafstand van het centrum, goed bereikbaar met het openbaar vervoer en nabij uitvalswegen. Door al deze aspecten is het een uitstekende plek voor alle leeftijden, en alle gezinssamenstellingen. U zult zich er snel thuis voelen. Woningtype Höjd is beschikbaar als twee-onder-een-kapwoning.

Wenst u informatie te ontvangen over deze type woning? Neem dan contact op met ons kantoor.

Bekijk op Huislijn

Deel dit pand

Share