Verkoop

Zo uitgebreid als u wenst, maar niet duurder dan nodig

 

Voor elke klant een eigen pakket. Het klinkt logisch, maar dat is het niet in de makelaardij, volgens Peter Vermeulen van Bijdevaate Makelaardij. Hij is enthousiast over de nieuwe formule, het resultaat van de verfrissende samenwerking van de door de wol geverfde Vermeulen en Tonny Merle. “We maken optimaal gebruik van elkaars kennis en kwaliteiten, en daar wordt de klant beter van.”

Elke klant is anders

Elke klant een eigen pakket, dat is het resultaat daarvan? “Inderdaad, elke opdracht is immer anders. Waarom zou je een klant met een zeer courante woning, die zichzelf drie jaar de tijd geeft, hetzelfde aanbieden als iemand die snel van zijn woning af moet.” Vermeulen vult aan: “Of iemand die een woning heeft die van binnen fantastisch is, maar geen bezoekers krijgt omdat mensen afhaken op de buitenkant. Dan moet je andere manieren bedenken om zo’n woning goed te presenteren.”

Transparante kosten

Vermeulen: “We bieden een basispakket waar iedereen wat aan heeft, denk aan de vindbaarheid via funda.nl en huislijn.nl, en de presentatie in een brochure en op onze site. Daarbovenop kunnen mensen ‘op-plussen’. Dat doen we met pakketten, zodat we ook transparant blijven in de kosten. Bovenop de pakketten bieden we maatwerk met partners, bijvoorbeeld in verkoopstyling of youtube-filmpjes. Onze visie is heel helder: de klant kan het zo gek maken als hij zelf wil, maar het hoeft niet duurder dan nodig is.”

Hieronder zijn de beschikbare pakketten te zien.
Uiteraard zijn er tot op zekere hoogte mogelijkheden tot aanpassingen per klant.

verkoop types. 2

Meer weten? Bel 0111 – 45 34 00 of kom langs

 

Hogeweg 4, 4323 TC Ellemeet

T 0111 – 45 34 00 E onroerendgoed@bijdevaatemakelaardij.nl