Ons aanbod woningen koop en huur

Ons aanbod bedrijfspanden koop en huur

Ons aanbod recreatief koop en huur

Op deze website kunt u alles downloaden van de woningen die wij aanbieden. Meer foto’s kunt u bekijken op Huislijn.nl. Een bewuste keuze, omdat de meeste mensen zoeken via bekende verzamelsites als funda.nl en Huizenlijn.nl. Daarom hebben wij besloten onze woningen daar zo compleet mogelijk te presenteren en ons hier te beperken tot de zaken die wij graag in eigen hand houden.

Wij geloven in persoonlijke aandacht om een goede match te kunnen maken. Daarom vragen wij u ook om contactgegevens achter te laten voordat u de informatie kunt downloaden. Uiteraard gaan wij strikt vertrouwelijk met uw gegevens om, en gebruiken wij ze enkel om contact met u op te nemen, of wij meer voor u kunnen betekenen.

Brouwershaven Meekrapstraat 4

k.k. € 179.000,00

Verzorgde tussenwoning in een kindvriendelijke buurt van het mooie stadje Brouwershaven, op loopafstand van winkels en basisschool.

Brouwershaven ligt op tien autominuten van Zierikzee, waar u een ruimer winkelaanbod en een middelbare school vindt. De busverbindingen vanuit Brouwershaven zijn ook prima.

Heeft het uw interesse gewekt? Maak gerust een afspraak om een kijkje te nemen in deze ruime, lichte woning.