Ons aanbod woningen koop en huur

Ons aanbod bedrijfspanden koop en huur

Ons aanbod recreatief koop en huur

Op deze website kunt u alles downloaden van de woningen die wij aanbieden. Meer foto’s kunt u bekijken op Huislijn.nl. Een bewuste keuze, omdat de meeste mensen zoeken via bekende verzamelsites als funda.nl en Huizenlijn.nl. Daarom hebben wij besloten onze woningen daar zo compleet mogelijk te presenteren en ons hier te beperken tot de zaken die wij graag in eigen hand houden.

Wij geloven in persoonlijke aandacht om een goede match te kunnen maken. Daarom vragen wij u ook om contactgegevens achter te laten voordat u de informatie kunt downloaden. Uiteraard gaan wij strikt vertrouwelijk met uw gegevens om, en gebruiken wij ze enkel om contact met u op te nemen, of wij meer voor u kunnen betekenen.

Grevelingenhout 4

Bruinisse Grevelingenhout 4

k.k. € 449.000,00

Op een steenworp afstand van het Grevelingenmeer en de Oosterschelde bieden wij op het prestigieuze villapark Grevelingenhout te koop aan een goede onderhouden, vrijstaande semi-bungalow met garage en tuin op totaal 634 m² eigen grond. Het Grevelingenhout kenmerkt zicht door rust, ruimte en comfortabel wonen en dit alles gelegen aan de 18-holes golfbaan!