Ons aanbod woningen koop en huur

Ons aanbod bedrijfspanden koop en huur

Ons aanbod recreatief koop en huur

Op deze website kunt u alles downloaden van de woningen die wij aanbieden. Meer foto’s kunt u bekijken op Huislijn.nl. Een bewuste keuze, omdat de meeste mensen zoeken via bekende verzamelsites als funda.nl en Huizenlijn.nl. Daarom hebben wij besloten onze woningen daar zo compleet mogelijk te presenteren en ons hier te beperken tot de zaken die wij graag in eigen hand houden.

Wij geloven in persoonlijke aandacht om een goede match te kunnen maken. Daarom vragen wij u ook om contactgegevens achter te laten voordat u de informatie kunt downloaden. Uiteraard gaan wij strikt vertrouwelijk met uw gegevens om, en gebruiken wij ze enkel om contact met u op te nemen, of wij meer voor u kunnen betekenen.

Nisse Paul Krugerstraat 20

k.k. € prijs op aanvraag

Mooie, vrijstaande, ruime woning, uitgebreid uitgerust voor het houden van paarden, gelegen aan de rand van het schitterende dorpje Nisse.

Vanuit deze woning heeft u een prachtig uitzicht over de polder en ziet u de kerk van Nisse. Dit pand beschikt over een zeer ruim erf met een rijbak, stapmolen, longeerbak en trailerparking.
Daarnaast is nog een werkschuur en een stal aanwezig. Het geheel is dus volledig ingericht en geoutilleerd voor het werken (hobbymatig) met paarden.