Ons aanbod woningen koop en huur

Ons aanbod bedrijfspanden koop en huur

Ons aanbod recreatief koop en huur

Op deze website kunt u alles downloaden van de woningen die wij aanbieden. Meer foto’s kunt u bekijken op Huislijn.nl. Een bewuste keuze, omdat de meeste mensen zoeken via bekende verzamelsites als funda.nl en Huizenlijn.nl. Daarom hebben wij besloten onze woningen daar zo compleet mogelijk te presenteren en ons hier te beperken tot de zaken die wij graag in eigen hand houden.

Wij geloven in persoonlijke aandacht om een goede match te kunnen maken. Daarom vragen wij u ook om contactgegevens achter te laten voordat u de informatie kunt downloaden. Uiteraard gaan wij strikt vertrouwelijk met uw gegevens om, en gebruiken wij ze enkel om contact met u op te nemen, of wij meer voor u kunnen betekenen.

Oosterland De Stove

v.o.n. € 196.500,00

De Stove is een kleinschalig woningbouwproject aan de zuidzijde van Oosterland, bestaande uit zes woningen die drie aan drie zijn geschakeld. Dit fraaie woningbouwproject maakt onderdeel uit van een rustige woonwijk waar het plezierig vertoeven is. Omgeven door landerijen, rijke natuurgebieden en brede stranden maakt het woongenot in De Stove net even meer bijzonder.

  • betaalbaar en energiezuinig wonen
  • ruime kavels
  • royaal woonprogramma
  • Koopsom vanaf € 196.500,00 v.o.n.

De architectuur sluit naadloos aan op het dorpse karakter. Het woonprogramma van de woningen is zeer ruim en de woningen zijn kwalitatief hoogwaardig en duurzaam ontworpen. Ook aan een parkeerplaats op eigen terrein is gedacht. In de Stove kunt u stijlvol wonen naar de eisen van deze tijd.

De indeling en het woonprogramma zijn natuurlijk geheel aan te passen naar uw specifieke woonwens. Wilt u een volledig woonprogramma op de begane grond of een compleet andere indeling van de woning? Laat u inspireren door de plek, de omgeving en alle mogelijkheden die deze hoogwaardige nieuwbouwontwikkeling te bieden heeft. Wij helpen u graag op weg om de juiste woonkeuze te maken.

Alle woningen voldoen aan de nieuwste bouwvoorschriften, de laatste energieprestatienormen en worden deze gebouwd onder de garantie van Woningborg.

Schrijft u zich nu in en neem contact op via 0111-453400 of via onroerendgoed@bijdevaatemakelaardij.nl.