Ons aanbod woningen koop en huur

Ons aanbod bedrijfspanden koop en huur

Ons aanbod recreatief koop en huur

Op deze website kunt u alles downloaden van de woningen die wij aanbieden. Meer foto’s kunt u bekijken op Huislijn.nl. Een bewuste keuze, omdat de meeste mensen zoeken via bekende verzamelsites als funda.nl en Huizenlijn.nl. Daarom hebben wij besloten onze woningen daar zo compleet mogelijk te presenteren en ons hier te beperken tot de zaken die wij graag in eigen hand houden.

Wij geloven in persoonlijke aandacht om een goede match te kunnen maken. Daarom vragen wij u ook om contactgegevens achter te laten voordat u de informatie kunt downloaden. Uiteraard gaan wij strikt vertrouwelijk met uw gegevens om, en gebruiken wij ze enkel om contact met u op te nemen, of wij meer voor u kunnen betekenen.

Zierikzee Wulkenpad 15

k.k. € 179.000,00

Ruime eengezinswoning met tuin op het westen en achteruitgang, gelegen aan een woonerf in een kindvriendelijke buurt.

Indeling:
Entree/hal met toegang tot berging, meterkast, toilet, keuken met inbouw gasplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en magnetron, ruime zonnige woonkamer met een laminaten vloer.

Verdieping:
Overloop, badkamer met toilet, wastafel, douche en ligbad, twee slaapkamers en een ouderslaapkamer met vaste kastruimte.

De 2e verdieping is met een vaste trap bereikbaar, aangekomen op de verdieping een overloop, berging met cv-opstelling en een 4e slaapkamer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1980
Isolatie: vloer, muur en dak
Dubbelglas: gedeeltelijk
CV-combiketel: 1999
Oplevering: binnen 3 maanden mogelijk