Ons aanbod woningen koop en huur

Ons aanbod bedrijfspanden koop en huur

Ons aanbod recreatief koop en huur

Op deze website kunt u alles downloaden van de woningen die wij aanbieden. Meer foto’s kunt u bekijken op Huislijn.nl. Een bewuste keuze, omdat de meeste mensen zoeken via bekende verzamelsites als funda.nl en Huizenlijn.nl. Daarom hebben wij besloten onze woningen daar zo compleet mogelijk te presenteren en ons hier te beperken tot de zaken die wij graag in eigen hand houden.

Wij geloven in persoonlijke aandacht om een goede match te kunnen maken. Daarom vragen wij u ook om contactgegevens achter te laten voordat u de informatie kunt downloaden. Uiteraard gaan wij strikt vertrouwelijk met uw gegevens om, en gebruiken wij ze enkel om contact met u op te nemen, of wij meer voor u kunnen betekenen.

Zierikzee Nieuwbouwproject De Lanen

v.o.n. € 127.500,00

Droomt u van uw eigen huis op een riante kavel in een groene wijk niet ver van de Randstad? Wilt u graag een nieuwbouwwoning met veel sfeer, op een plek waar je doorlopend een vakantiegevoel hebt? Dan is De Lanen uw toekomstige woonplek. Een ruim opgezette groene wijk aan de rand van het centrum van monumentenstad Zierikzee. U leest er hier alles over. Neem vooral ook de volgende stap en bel de makelaar voor een vrijblijvende bezichtiging. Want De Lanen moet u beleven! Laat u informeren, bekijk de modelwoning en kom de sfeer proeven. De Lanen verwacht u …

U heeft al een kavel vanaf € 127.500 v.o.n.