Ons aanbod woningen koop en huur

Ons aanbod bedrijfspanden koop en huur

Ons aanbod recreatief koop en huur

Op deze website kunt u alles downloaden van de woningen die wij aanbieden. Meer foto’s kunt u bekijken op Huislijn.nl. Een bewuste keuze, omdat de meeste mensen zoeken via bekende verzamelsites als funda.nl en Huizenlijn.nl. Daarom hebben wij besloten onze woningen daar zo compleet mogelijk te presenteren en ons hier te beperken tot de zaken die wij graag in eigen hand houden.

Wij geloven in persoonlijke aandacht om een goede match te kunnen maken. Daarom vragen wij u ook om contactgegevens achter te laten voordat u de informatie kunt downloaden. Uiteraard gaan wij strikt vertrouwelijk met uw gegevens om, en gebruiken wij ze enkel om contact met u op te nemen, of wij meer voor u kunnen betekenen.

Zierikzee Korte Nobelstraat 15

k.k. € 179.000,00

Sfeervolle woning met uitbouw en dakkapel gelegen aan de rand van het monumentenstadje Zierikzee in rustige straat met aan een zijde de Nobelpoort en andere zijde Molen de Hoop.

De woning is voorzien van zonnige en onderhoudsvriendelijke stadstuin, ruime houten schuur en vrije achterom. Het geheel is aangepast aan de eisen van deze tijd met o.a. een fraaie keuken en badkamer en biedt u een goed wooncomfort.

Alle voorzieningen zijn op loopafstand. De Randstad, Antwerpen en West Brabant zijn zowel per auto als met openbaar vervoer op een goede manier te bereiken.