Ons aanbod woningen koop en huur

Ons aanbod bedrijfspanden koop en huur

Ons aanbod recreatief koop en huur

Op deze website kunt u alles downloaden van de woningen die wij aanbieden. Meer foto’s kunt u bekijken op Huislijn.nl. Een bewuste keuze, omdat de meeste mensen zoeken via bekende verzamelsites als funda.nl en Huizenlijn.nl. Daarom hebben wij besloten onze woningen daar zo compleet mogelijk te presenteren en ons hier te beperken tot de zaken die wij graag in eigen hand houden.

Wij geloven in persoonlijke aandacht om een goede match te kunnen maken. Daarom vragen wij u ook om contactgegevens achter te laten voordat u de informatie kunt downloaden. Uiteraard gaan wij strikt vertrouwelijk met uw gegevens om, en gebruiken wij ze enkel om contact met u op te nemen, of wij meer voor u kunnen betekenen.

Zierikzee Watergang 45

v.o.n. € 266.620,00

Een prachtige nieuwe twee-onder-een-kapwoning met garage (type ZK) in de vriendelijke woonwijk de Noorderpolder. Deze ruime woning beschikt over een garage (een eigen oprit, 3 slaapkamers met mogelijkheid tot 4e slaapkamer en een zonnige tuin. De koopsom is inclusief bouwrente, een dakraam op 2de verdieping en exclusief badkamer en keuken (leidingsschema beschikbaar). De nieuwbouwwoning is per direct beschikbaar. Inhoud 537 m3. Woonoppervlakte 140m2. Perceelgrootte 247m2.

Indeling
Bij binnenkomst treft u de meterkast en het toilet aan, waarna de riante woonkamer en de keukenruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers waaronder een ruime ouderslaapkamer. De badkamer wordt casco opgeleverd, deze ruimte is voorzien van aansluitpunten. Op de tweede verdieping is de met een vaste trap bereikbare riante zolder met Velux dakraam, zeer geschikt voor een grote hobbyruimte of waar optioneel nog een extra slaapkamer kan worden gerealiseerd. Op deze zolder is tevens een aparte ruimte met daarin de cv-ketel en de wasmachineaansluiting.
Voorts beschikt deze woning over een zonnige tuin waar u op elk moment van de dag van de zon kunt genieten.

Kindvriendelijk
Een kindvriendelijke omgeving en bebouwing is één van de belangrijkste uitgangspunten bij de ontwikkeling van de wijk. De riante hoeveelheid groene en blauwe ruimte dragen daar in bij. Maar kinderen zullen zich in álle opzichten welkom voelen in Noorderpolder. Met de komst een Brede school is niet alleen goed onderwijs gegarandeerd, maar ook een breed aanbod van opvang, ontspanning en tal van culturele en sportieve activiteiten.

Wij laten u graag zien wat deze woning te bieden heeft. Wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact op met ons kantoor!