Ons aanbod woningen koop en huur

Ons aanbod bedrijfspanden koop en huur

Ons aanbod recreatief koop en huur

Op deze website kunt u alles downloaden van de woningen die wij aanbieden. Meer foto’s kunt u bekijken op Huislijn.nl. Een bewuste keuze, omdat de meeste mensen zoeken via bekende verzamelsites als funda.nl en Huizenlijn.nl. Daarom hebben wij besloten onze woningen daar zo compleet mogelijk te presenteren en ons hier te beperken tot de zaken die wij graag in eigen hand houden.

Wij geloven in persoonlijke aandacht om een goede match te kunnen maken. Daarom vragen wij u ook om contactgegevens achter te laten voordat u de informatie kunt downloaden. Uiteraard gaan wij strikt vertrouwelijk met uw gegevens om, en gebruiken wij ze enkel om contact met u op te nemen, of wij meer voor u kunnen betekenen.

Zierikzee Scheepstimmerdijk 43

€ 159.000,00

Alleen of met z’n tweeën op zoek naar een starterswoning? Wij bieden aan een deels gerenoveerd, onderhouden en sfeervol woonhuis met alle gemakken van nu en authentieke elementen van toen. Deze unieke dijkwoning net buiten het centrum van monumentenstad Zierikzee beschikt over een diepe tuin en heeft een grondoppervlakte van 233 m².