Ons aanbod woningen koop en huur

Ons aanbod bedrijfspanden koop en huur

Ons aanbod recreatief koop en huur

Op deze website kunt u alles downloaden van de woningen die wij aanbieden. Meer foto’s kunt u bekijken op Huislijn.nl. Een bewuste keuze, omdat de meeste mensen zoeken via bekende verzamelsites als funda.nl en Huizenlijn.nl. Daarom hebben wij besloten onze woningen daar zo compleet mogelijk te presenteren en ons hier te beperken tot de zaken die wij graag in eigen hand houden.

Wij geloven in persoonlijke aandacht om een goede match te kunnen maken. Daarom vragen wij u ook om contactgegevens achter te laten voordat u de informatie kunt downloaden. Uiteraard gaan wij strikt vertrouwelijk met uw gegevens om, en gebruiken wij ze enkel om contact met u op te nemen, of wij meer voor u kunnen betekenen.

Zonnemaire Blooisedijk 4

k.k. € 198.500,00

Opzoek naar een gezellige, ruime, circa 460 m3 grote, vrijstaande, landelijk gelegen dijkwoning? Met groot zonneterras, tuin en royale berging/garage (35m2). Dit alles gelegen op een kavel grond van 207 m2 op korte afstand van openbaar vervoer ( 200m) en alle voorzieningen en winkels in de nabije omgeving….. Dan is dit voor u het moment om een vrijblijvende afspraak te maken met onze makelaar voor een bezichtiging.