Ons aanbod woningen koop en huur

Ons aanbod bedrijfspanden koop en huur

Ons aanbod recreatief koop en huur

Op deze website kunt u alles downloaden van de woningen die wij aanbieden. Meer foto’s kunt u bekijken op Huislijn.nl. Een bewuste keuze, omdat de meeste mensen zoeken via bekende verzamelsites als funda.nl en Huizenlijn.nl. Daarom hebben wij besloten onze woningen daar zo compleet mogelijk te presenteren en ons hier te beperken tot de zaken die wij graag in eigen hand houden.

Wij geloven in persoonlijke aandacht om een goede match te kunnen maken. Daarom vragen wij u ook om contactgegevens achter te laten voordat u de informatie kunt downloaden. Uiteraard gaan wij strikt vertrouwelijk met uw gegevens om, en gebruiken wij ze enkel om contact met u op te nemen, of wij meer voor u kunnen betekenen.

Zonnemaire Oostweg 27

k.k. € 615.000,00

Schitterend verbouwde en gerenoveerde woonboerderij met grote landbouwschuur gelegen aan de rand van Zonnemaire met prachtig uitzicht over de polders en een groot erf met tuin en verharding.

Oppervlakte van het perceel bedraagt 8.185 m².
De bestemming volgens het vigerende bestemmingsplan is “Wonen” (voormalig agrarisch bedrijf) en laat naast wonen ook bedrijvigheid (kleinschalig) toe.

De woning dateert van 1937 en in 2007 is de gehele benedenverdieping gerenoveerd. De uitvoering en de gebruikte materialen zijn van topkwaliteit. Deze woning is van alle gemakken voorzien en biedt veel ruimte aan een gezin waarbij er ook nog veel ruimte is voor een bedrijfsmatige activiteit in de schuur. Rondom de boerderij is voor kleinvee of een paard ook nog ruimte.

U moet deze woning gezien hebben om een goed beeld te krijgen van de kwaliteit, ruimte en mogelijkheden.