fbpx
Loading...

Aankoop

Aankoop

Een huis kopen? Neem uw eigen makelaar mee! Een woning aankopen is niet zomaar wat, daar komt veel bij kijken. Bijdevaate Makelaardij BV is een actief makelaarskantoor met de deskundigheid en ervaring in huis om u op vakkundige wijze het droomhuis voor u te vinden. Wij zijn op de hoogte van de actuele marktsituatie en kunnen u dan ook passend adviseren.

Waarom een aankoopmakelaar? Hij heeft geen emotie bij het pand dat u misschien wel heel graag wilt kopen. Zijn advies is dus altijd neutraal en rationeel. De keuze blijft altijd bij u.

Bij ons gaat u van kijken naar kopen op de volgende wijze:

  • Eerste gesprek op kantoor, we bespreken uw woonwensen en leggen onze dienstverlening inzake de aankoop van een woning aan u uit.
  • Heeft u een geschikte woning gezien? Dan maken wij een afspraak voor een bezichtiging. U kijkt of alle meubels passen en de buurt geschikt is, wij kijken naar prijsstelling, de technische en juridische zaken en taxeren de woning.
  • Voldoet de woning aan uw woonwensen, dan starten we de onderhandeling. Wij adviseren, maar u beslist! Een duidelijk verschil en dat hoort ook zo. Onze makelaars hebben jarenlang ervaring in onderhandelen en maken voor u de beste deal.
  • Na de aankoop helpen wij bij de verdere afronding. Wij bespreken met u de koopakte, zodat u weet wat u tekent. Wij zorgen dat u naast 3 dagen bedenktijd ook nog voldoende tijd krijgt om uw financiering in orde te maken. Wij verzorgen een eindinspectie: voor de overdracht bij de notaris kijken we nog eenmaal met u in de woning om zeker te zijn dat de woning wordt opgeleverd zoals afgesproken.
  • Voordat u tekent, ontvangt u van de notaris een concept van de “akte van levering”. Ook deze nemen wij voor u door. U weet nu zeker dat u krijgt wat u gekocht heeft.
  • U tekent bij de notaris en ontvangt de sleutel. Veel woonplezier toegewenst!