Contact
Contact

Bijdevaate Makelaardij

Grachtweg 23

4301 KJ Zierikzee

0111-453400

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur Zaterdag en avonden op afspraak

Grachtweg 23, Zierikzee

info@bijdevaatemakelaardij.nl

Zierikzee – Appelmarkt 5

Verkocht

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Te koop aangeboden: winkelvastgoed t.b.v. een goed lopende luxe notenwinkel, chocolaterie en verhuurde bovenwoning.

Bijdevaate Makelaardij mag u namens zijn opdrachtgever zowel het deels verhuurde vastgoed als de exploitatie te koop aanbieden. Een unieke kans voor wie een goed bekendstaande winkel op een uitstekende locatie wil overnemen.
De bovenwoning is verhuurd, de winkelruimte is in gebruik bij de eigenaar en wordt momenteel niet verhuurd.

Ligging
De winkel is gelegen op A1 locatie in het centrum van Zierikzee, tegenover de HEMA en nabij de Kruitvat en Van Haren. Alle uitgebreide centrumvoorzieningen, de jachthaven en de Oosterschelde liggen om de hoek.
Zierikzee heeft een regiofunctie voor Schouwen Duiveland en in het seizoen trekt Zierikzee talloze recreanten. De winkel ligt op ca. 25 meter van het drukbezochte Havenplein.

Bereikbaarheid
De winkel is gelegen in het kernwinkelgebied en goed bereikbaar voor voetgangers en op gezette tijden voor fietsers en bevoorradend verkeer. De grote (gratis) parkeerplaatsen liggen allemaal slechts op ca. 5 minuten lopen.
Bushaltes en een busknooppunt op ca. 500-1000 meter.

Metrages VVO
- winkelruimte ca. 29 m2
- kantoor ca. 13 m2
- keuken / toilet ca. 11 m2
- souterrain t.b.v. opslag ca. 50 m2

Winkel exploitatie
De gehele winkelinventaris en voorraad worden ter overname aangeboden. Het betreft een goed lopende exploitatie. Meer informatie is op aanvraag en onder voorwaarden beschikbaar.

Technische voorzieningen winkel
- verwarming / airco
- inbouwverlichting
- keuken
- toilet

Bovenwoning
De nette, sfeervolle en gemoderniseerde bovenwoning heeft een oppervlakte van ca. 49 m2 en een dakterras van ca. 15 m2. De bovenwoning is zelfstandig bereikbaar via een trap en een brandpad.
Indeling: sfeervolle woonkamer met erker, keuken met diverse apparatuur, badkamer met douche, toilet, wastafel en witgoed aansluitingen, slaapkamer met toegang naar het dakterras.
De woning is verhuurd aan een nette huurder.

Belastingen
Het vastgoed is belast met 10,4% overdrachtsbelasting. Over de overname van de inventaris, voorraad en goodwill is geen belasting verschuldigd.

Bestemming
Het pand heeft de bestemming ‘Centrum (-w)’. De voor ‘Centrum (-w)’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- Detailhandel met uitzondering van perifere detailhandel0
- Wonen met uitsluitsel van wonen op de begane grond
- Kantoren
- Dienstverlening
- Maatschappelijke voorzieningen
- Kleinschalige bedrijfsactiviteiten als bedoeld in categorie 1 van de ‘Staat van Bedrijfsactiviteiten’
- Ondersteunende horeca bij detailhandel, waarbij de oppervlakte van ondersteunende horeca-activiteiten niet meer mag bedragen dan 25% van het totale verkoopbare vloeroppervlak met een maximum van 50m2.

Diversen
Verkopers hebben de voorkeur voor verkoop van het totaalpakket van vastgoed en exploitatie. Prijs vastgoed, goodwill, inventaris en voorraad op aanvraag. Energielabel B. Oplevering: in onderling overleg. Bezichtigingen: alleen op afspraak.

Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
Prijs op aanvraag

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Bouwjaar
Vanaf 1931 t/m 1944

Kaart