Loading...

Brouwershaven, Meeuwenstein 74

€ 99.000 k.k.

Omschrijving

ALGEMEEN
Op dit rustige vakantiepark, park Meeuwenstein, net buiten Brouwershaven mogen wij u van Bijdevaate Makelaardij deze vakantiebungalow aanbieden. De woning is geheel gelijkvloers en bevat een drietal slaapkamers en een ruime tuin. Hier geldt: klein, maar fijn!

BEGANE GROND
De voordeur bevindt zich aan de zijkant van de woning. Als u de voordeur binnenstapt, komt u in het halletje, waar zich de garderobe bevindt en toegang tot de woonkamer, de badkamer en de voorraadkast. In de voorraadkast bevindt zich tevens de CV-ketel. De badkamer heeft een toilet, een vaste wastafel en een douche. Daarna loopt u door naar de woonkamer, waar de zithoek is en u uitkijkt op de achtertuin. Er staat ook een gezellige allesbrander bij de zithoek. De open keuken bevat een oven, electrische kookplaten, een afzuigkap en een koelkast. Via de woonkamer en de keuken heeft u ook toegang tot de drie slaapkamers, die de woning rijk is. In twee slaapkamers zijn twee-persoonsbedden en in één slaapkamer bevindt zich een stapelbed. In alle kamers zijn opbergkasten.

TUIN
De tuin bevat een overkapt terras, direct achter het huis. Er loopt een paadje rondom de woning en de rest van de tuin bestaat geheel uit gras. Door middel van een coniferenhaag zit u geheel beschut van wind en buren. In de tuin bevindt zich tevens een houten schuurtje voor uw fietsen en een houthok voor de allesbrander.

LIGGING
De woning is rustig gelegen aan de Meeuwenstein, het park is gunstig gelegen ten opzichte van andere dorpen. De jachthaven van den Osse is op vijf autominuten gelegen van de bungalow. Ook de Brouwersdam is in de buurt.

ERFPACHT
Deze woning staat op erfpachtgrond. Verkoper betaalt per jaar € 1.627,22 aan erfpacht. Einddatum van de erfpacht is 30 juni 2046.

Bouwjaar: 1970
Inhoud: 161 m3

Plattegrond

Begane grond

47
3 Slaapkamers
1 Badkamer

Deel dit pand

Share