fbpx
Loading...

Christoffellaan 63 Brouwershaven

€ 179.000 k.k.

Omschrijving

Deze nette recreatiewoning is gelegen op het vakantiepark ‘Landal Port Greve’. Het park is gelegen aan het Grevelingenmeer. Dit is dan ook een prachtige locatie op Schouwen-Duiveland. De locatie staat garant voor ontspanning, water(sport)plezier en prachtige natuur. De recreatiewoning is voorzien van drie slaapkamers, waaronder een compleet woonprogramma op de begane grond. Verder is er een badkamer met ligbad, woonkamer met aansluitend een keuken en parkeren kunt u doen op de oprit waar ruimte is voor meerdere auto’s.

Vraagprijs van de recreatiewoning nummer 63: € 179.000 euro.
Vraagprijs van de recreatiewoning nummer 64: €189.000 euro.

Begane grond
Via de oprit loopt u via de zijkant van de woning naar de voordeur. Hier betreedt u de woning en staat u in de hal. In de hal heeft u toegang tot het toilet, de meterkast, badkamer, slaapkamer en woonkamer. Ook is er garderoberuimte aanwezig.

Eerst betreden we de woonkamer. Dit betreft een gezellige ruimte, mede doordat er een open haard aanwezig is. Dit zorgt niet alleen voor heel veel sfeer, maar ook voor een behaaglijke warmte in de wintermaanden.
Aansluitend is er de keuken. Het keukenblok is hier opgesteld in een rechte opstelling en voorzien van een koelkast, vaatwasser, magnetron, gasfornuis met afzuigkap en veel kastruimte. In de keuken is er ook ruimte voor een eettafel, waardoor het eten met een handomdraai op tafel staat. Vanuit de keuken heeft u via de schuifdeur toegang tot het terras.

Via de hal loopt u naar de slaapkamer op de begane grond. Deze slaapkamer is circa 2.7 m1 x 3.6 m1 groot.
Ook is de badkamer te bereiken. De badkamer is betegeld in een lichte kleurstelling en voorzien van een ligbad, douche en wastafel.

Eerste verdieping
Via de trap in de woonkamer staat u op de overloop van de eerste verdieping. Op deze verdieping vindt u nog eens twee slaapkamers.

Tuin
Aan de voorzijde van de woning is er een ruime oprit waar u meerdere auto’s kunt parkeren. Loopt u langs de woning dan komt u aan bij de voordeur. Loopt u een stuk verder dan is er nog een gedeelte waar u beschut kunt zitten. Verder is er aan de voorzijde een terras waar u in de avond met lekker weer kunt dineren. Tot slot is er nog een berging bij het terras waar u wat spullen in op kunt bergen.

Locatie
De recreatiewoning ligt op vakantiepark ‘Landal Port Greve’ aan de Christoffellaan. Dichter bij het water kunt u haast niet zitten, want als u de straat uitloopt staat u al aan de dijk met uitzicht op het Grevelingenmeer. Kortom: een prachtige locatie voor een recreatiewoning!

Deel dit pand

Share