Loading...

Dreischor, Zuidstraat 12

€ 239.000 k.k.

Omschrijving

In het mooie dorp Dreischor beiden wij te koop aan deze ruime en instapklare woning met 6 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer op de begane grond. Het geheel is gelegen op ca. 175m² eigen grond en heeft een tuin op het westen. De woning is recentelijk grotendeels gerenoveerd en gemoderniseerd.

Het monumentale pand wordt gekenmerkt door de geel-rode gevelreclame muurschildering, welke al meer dan honderd jaar op de voorgevel prijkt en in 2007 geheel is gerenoveerd.

Indeling:

Begane grond

Via de entree, met de oude winkeldeur, komt u in een kleine hal met de meterkast en directe toegang tot de woning. Wat direct opvalt is de ruimte, de woonkamer en keuken zijn open en lopen vloeiend in elkaar over. De mooie keuken, met een oppervlakte van ca. 23 m², is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals, gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven en koelkast. Met een lengte van 10 meter komt de woonkamer in totaal op ca. 60 m² dit in combinatie met de openslaande deuren naar de tuin maakt dit een royale doorzonwoonkamer. Op de begane grond bevindt zich een aparte ruimte, van ca. 20 m², welke kan worden gebruikt als slaapkamer of kantoor, tevens is er een apart toilet.

Verdieping

Via een vaste trapopgang komt u op de verdieping, waar u uit komt op een ruime overloop met hal en toegang tot de diverse ruimtes. Deze verdieping telt maar liefst 5 slaapkamers, een badkamer en een apart toilet met fonteintje. De slaapkamers hebben een oppervlakte van respectievelijk ca. 16 m², ca. 13 m², ca. 10 m², ca. 17 m² en ca. 20 m² De badkamer is voorzien van een dubbel badmeubel en een douche. Via een vlizotrap kan de zolderverdieping worden bereikt.

Kenmerken:

Bouwjaar: 1860

Grotendeels gerenoveerd

Woonoppervlakte ca. 192 m²

Inhoud 680 m³

Tuin op het westen

LOCATIE

Plattegrond

Begane grond

Verdieping

Brochure

Deel dit pand

Share