Loading...

Noordgouwe, Brouwerijstraat 11

€ 349.000 k.k.

Omschrijving

Op een mooie locatie, net buiten het centrum van Noordgouwe bieden wij deze woning met winkel en berging/ schuur aan. Het geheel is vrijstaand, gelegen op 939 m² eigen grond.

Indeling woonhuis:

Begane grond

Vanuit de winkel kan het woonhuis worden bereikt, daar komt u uit in een centrale hal. Deze hal biedt toegang tot de diverse ruimtes van het woongedeelte.

De woonkamer beschikt over een haard en een inbouwkast onder de trap. De keuken met ruimte voor een eethoek heeft een hoekopstelling en is voorzien van diverse inbouw apparatuur o.a. een oven, koelkast, vaatwasser, 4-pits gaskookplaat en afzuigkap. De badkamer is eenvoudig ingericht met een douchecabine en een wastafel. Er is een apart toilet.

Vanuit de hal kan via een vaste trapopgang de bovenverdieping worden bereikt.

Verdieping

De overloop is zeer ruim, voorzien van een inbouw kastenwand. Op deze verdieping zijn 3 slaapkamers van respectievelijk ca. 13 m², 15 m² en 21 m² De grote slaapkamer is voorzien van een inbouwkast.

Indeling winkel:

De hoofdingang biedt toegang tot de winkel met een vloeroppervlakte van ca. 70 m² Achter de winkelruimte is er een kantoorruimte en een aparte berging.

Berging/ schuur

Aan de linkerzijde van de woning bevinden zich diverse ruimtes welke op dit moment in gebruik zijn als berging en werkplaats. Respectievelijk ca. 71 m² en ca. 53m².

Achter op het perceel is een aparte bovengrondse bunker van ca. 53 m² gesitueerd

LOCATIE

Plattegrond

Begane grond

Verdieping

Brochure

Deel dit pand

Share