Loading...

Dreischor, Ooststraat 21

€ 292.500 k.k.

Omschrijving

Voormalige geheel gerenoveerde vlasboerderij gelegen aan de Ooststraat 21 te Dreischor.

Deze woning dateert uit 1699 en is vanaf 2000 met veel precisie en passie gerenoveerd. Opvallend in deze karakteristieke woning is de grote hoeveelheid ruimte.

Deze in landelijke stijl gerenoveerde woning beschikt over 4 slaapkamers met mogelijkheid tot een 5e slaapkamer. Daarnaast is sprake van een klein kantoortje, een inpandige garage, ruime berging en een werkplaats. De tuin is noord gericht maar heeft desondanks veel zon en de aanwezigheid van een veranda met mogelijkheid tot buitenkeuken garandeert dat u veel in de tuin zult vertoeven.

Na de entree met garderobe vindt u links een klein kantoortje en rechts de ruime (lichte) woonkamer vervolgens treffen we de keuken aan de zijkant van de woning. De keuken heeft een hoekopstelling en beschikt over een inductiekookplaat, afzuigkap, oven, inbouwkoelkast en een vaatwasser. De badkamer welke op de begane grond is beschikt over een instapdouche, een hoekbad en wastafelmeubel. Op de begane grond is nog een toilet met fonteintje en een bijkeuken met aansluitingen voor witgoed.

Opvallend is dat alle ruimtes voorzien zijn van inbouwkasten en/of wandmeubels.

Via de trap bereiken we de verdieping waar 4 slaapkamers aanwezig zijn. Ook hier is in iedere kamer sprake van inbouwkasten. Op de overloop is tevens nog een inloopkast. Door de ouderslaapkamer is een tussenruimte en een ruime atelier bereikbaar. Omdat het atelier nog beschikt over een eigen trap via de berging zou deze als 5e slaapkamer te benutten zijn.

Kenmerken: -Gehele woning beneden voorzien van een mooie houten vloer. -In atelier is een keukenblok aanwezig. -Over de gehele woning beloop-/belastbare vliering.

Isolatie: Tussenvloer, dubbelglas, spouw en vloer.

CV ketel is van het jaar 2000.

Tuin: – Noordgericht en toch zonnig. Is onderhoudsarm.

LOCATIE

Deel dit pand

Share