Loading...

Scharendijke, Kapelleweg 36

€ 349.500 k.k.

Omschrijving

Altijd al willen wonen in het buitengebied nabij het Grevelingenmeer en de Noordzee? Deze woonboerderij gelegen op 14.830 m² eigen grond biedt u dit allemaal. Alle dagelijkse voorzieningen zijn op fietsafstand evenals het Grevelingenmeer en het Noordzeestrand.

Op het terrein staan diverse schuren en geeft gelegenheid voor een minicamping met 5 vaste staanplaatsen. Het woonhuis heeft een volledig leefprogramma op de begane grond.

Indeling woonhuis:

Begane grond
Via de entree komt u in de hal uit, welke toegang biedt tot de woonkamer, keuken en eetkamer. Tevens is er een slaapkamer en badkamer met toilet en douche gerealiseerd. Een overdekte doorloop biedt toegang naar de berging.

Verdieping
Via de vaste trap wordt de verdieping bereikt, alwaar zich 2 slaapkamers bevinden.

Kenmerken
Het woonhuis is gebouwd in het jaar 1954 en dient gemoderniseerd te worden.
Voorts staan er op het terrein 2 schuren van ca. 50m², een schuur van ca. 90m² en een schuur van ca. 140m². De schuren
zijn grotendeels van hout en dienen opgeknapt te worden.

Aan de zijkant van het terrein zijn 5 vaste plaatsen voor stacaravans gerealiseerd, welke zijn aangesloten op de riolering en voorzien van elektra met tussenmeters.

De bestemming van het achterste gedeelte van het perceel ca. 9.400m² heeft een agrarische bestemming. Het voorste gedeelte van het perceel waar het woonhuis, de vaste staanplaatsen en de schuren op zijn gevestigd, heeft als
bestemming wonen met minicamping.

Het is niet bekend dat de grond verontreinigd is, wel bevindt zich asbest op het dak van de schuur.

LOCATIE

Deel dit pand

Share