Loading...

Zierikzee, Dijkgraaf 1-1

€ 284.900 v.o.n.

Omschrijving

Wonen in een nieuwe woonwijk Noorderpolder
In Zierikzee verrijst een nieuwe woonwijk, nieuwbouwproject Noorderpolder. De nieuwe gebiedsontwikkeling in Zierikzee bestaat uit twee deelgebieden, namelijk “De Velden” en “De Lanen”. AM en AVV ontwikkelen het deelgebied “De Velden”. Voor iedereen die ruimte en rust zoekt in het mooie Zierikzee is Noorderpolder een mooie kans.

De verkoop van fase 2D is gestart, genaamd Noorderpolder Sandström appartementen. De appartementen zijn al te koop vanaf € 284.900 vrij op naam!

Appartementencomplex
Noorderpolder Sandström telt 30 ruime en lichte appartementen. De woonkamers zijn voorzien van een riante schuifpui, grenzend aan een ruim balkon. De strak vormgegeven woningen hebben een hedendaagse uitstraling, gecombineerd met een traditioneel Scandinavisch kleurenpalet. De appartementen aan de oostzijde hebben vrij uitzicht over een waterpartij.

Er zijn diverse opties om de woning naar uw eigen wensen aan te passen. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om een derde slaapkamer te realiseren. Elke woning heeft eigen zonnepanelen en een aparte berging op de begane grond. Daarnaast hebben alle appartementen een eigen parkeerplaats, waarvan een groot gedeelte overdekt. Het beheer en onderhoud gebeurt door de Vereniging van Eigenaren.

Energie van de toekomst
De appartementen zijn niet aangesloten op het aardgasnet: de energie- en warmtevoorziening is volledig elektrisch. U geniet van het comfort van vloerverwarming en het voordeel van eigen zonnepanelen. Hiermee is uw (toekomstige) appartement gereed voor de toekomst!

Type appartement
In dit voorbeeld is type Rybrant gekozen op de eerste verdieping (hetzelfde appartementstype bevindt zich op de tweede verdieping). Dit is een hoekappartement met een ruim balkon!

Noorderpolder, een gewilde wijk
Noorderpolder was al een gewilde wijk, maar nu alle scholen, sport- en zorgvoorzieningen in de directe omgeving operationeel zijn, neemt de populariteit helemaal toe. Daarnaast is de ligging van Zierikzee bijzonder praktisch. Zeeuwse winkelsteden als Goes en Middelburg liggen vlakbij en files zijn zeldzaam. Via de Grevelingendam en Brouwersdam ben je in een mum van tijd in de Randstad. Ook Vlaamse steden als Gent en Antwerpen zijn in ongeveer een uur aan te rijden.

Voor meer informatie kunt u de website www.natuurlijknoorderpolder.nl raadplegen, contact met ons opnemen voor een afspraak, voor een brochure en verdere informatie! We geven u graag een uitgebreide toelichting op ons kantoor te Zierikzee.

Plattegrond

Plattegrond

Deel dit pand

Share