Loading...

Zierikzee, Havenpark 6

€ 750.000 k.k.

Omschrijving

Schitterende, uitstekend onderhouden en luxe afgewerkte woning, gelegen in het centrum van Zierikzee. De woning heeft een rijke geschiedenis, wat het een waar Rijksmoment maakt. Het woonhuis vindt zijn oorsprong aan het einde van de vijftiende eeuw, als achterhuis van Havenpark 8. De afsplitsing van het zijhuis heeft plaatsgevonden aan het einde van de twintigste eeuw. Daarmee hebben beide woonhuizen een eigen opgang verkregen, aan de voorzijde verbonden met een voorplein.

Ten tijde van het bezoek van Lodewijk Napoleon, Koning van Holland, aan Zierikzee in mei 1809 heeft hij verbleven in deze woning.

Het pand is in 2010 volledig gerestaureerd en teruggebracht in de oorspronkelijke staat, met behoud van de oude elementen. Zo zijn er in het volledige pand nieuwe kozijnen geplaatst welke zijn voorzien van monumenten dubbelglas. Het dak en de gevels zijn ook opnieuw geïsoleerd. Onder beide panden is een souterrain, welke in zijn geheel is voorzien van vloerverwarming. Nagenoeg alle ruimtes van beide panden zijn voorzien van een Domotica installatie, en hebben zowel wifi als UTP aansluitingen. Rondom het gehele pand is een camerabewakingssysteem aangelegd.

Het achterhuis is voorzien van een lift, welke op elke woonlaag is te bereiken. Ten behoeve van deze lift is er een hellingbaan gelegen nabij het souterrain.

De rustige stadstuin van 72m² is gelegen op het zuiden en voorzien van een berging. Via de achteruitgang is Havenpark 6 te bereiken.

Indeling Havenpark 6
Souterrain
Hal met toegang tot de lift en mogelijkheid tot het aansluiten van de wasmachine en droger. Via de hal wordt de luxe woonkeuken (ca. 43,9m²) betreden, met een aparte zit en aansluiting voor een televisie. De keuken is voorzien van een schitterend 5-pits fornuis met aparte (ingebouwde) grilplaat en een oven met 4 afzonderlijke warmte zones met ieder een eigen functie. Een magnetron en vaatwasser zijn beide ingebouwd, daarnaast is de keuken voorzien van een grote dubbele Amerikaanse koel vriescombinatie en een ingebouwde Quooker.
En suite bevindt zich een badkamer met douche en slaapkamer ( tezamen ca. 25m²)

Begane grond
Vanuit de hal wordt de ruime woonkamer ( ca. 78m²) met en-suite betreden. Beide kamers zijn voorzien van mooie plafond ornamenten. In de en-suite bevindt zich een grote marmeren schouw met inbouwkasten.
Vanuit de en-suite kamer kan een vrije ruimte ( ca. 25m²) worden betreden met een pantry en toegang tot een aparte toilet. Deze ruimte sluit tevens aan op de hal.

Verdieping 1
Een ruime slaapkamer ( ca. 43m²) met mooie grote schouw, via een vrije ruimte toegang tot de badkamer ( ca. 8m²) met inloopdouche (voorzien van een stortdouche en infrarood sunshower), toilet en bidet. Via een aparte opgang kan de vide ( ca. 8,7m²) worden betreden, welke op dit moment is ingericht als werkruimte. Onder de vide bevindt zich een kledingruimte ( ca. 7,6m²) welke via de vrije ruimte kan worden betreden.

Verdieping 2
Ruime overloop met toegang tot de lift en apart toilet. De verdieping is een open ruimte ( ca. 59m²) woonkamer, gashaard en een keuken. Het kookeiland is voorzien van een inductie kookplaat, ingebouwde oven, vaatwasser, koelkast en diepvries en Quooker.
De open ruimte zorgt ervoor dat er mooi zicht is op de houten spanten van het dak, wat de openheid en hoogte van de ruimte benadrukt.

Tevens is er een mogelijkheid tot het huren van een dubbele garage ( ca. 60m²) deze is gelegen aan de Hoge Molenstraat 35.

LOCATIE

Plattegrond

Souterrain

Begane grond

Tussenverdieping 1

Verdieping 1

Tussenverdieping 2

Verdieping 2

Brochure

Deel dit pand

Share