Loading...

Zierikzee, Jannewekken 1 14

€ 379.000 k.k.

Omschrijving

In Residentie “Jannewekken” bieden wij een zeer compleet, royaal en goed onderhouden appartement met eigen parkeerplaats en berging in de parkeergarage aan. Het appartement is op de tweede verdieping gesitueerd en beschikt over een vloeroppervlakte van 143 m². Dit mooie appartement is dan ook instap klaar.

Aan de achterzijde van het appartementencomplex is er een groot gezamenlijk terras aanwezig met veel groen. Het appartementencomplex is voorzien van een lift, een parkeergarage een berging en een fietsenstalling. Het is centraal gelegen in de monumentale binnenstad van Zierikzee. Diverse dagelijkse voorzieningen als winkels, restaurants en het openbaar vervoer bevinden zich op loopafstand.

Indeling;

Via de centrale ingang met bellentableau en postkasten komt u het appartementencomplex binnen.

De entree van het appartement biedt u een ruime hal met apart toilet, tevens toegang tot de bijkeuken met werkblad voorzien van gootsteen met warm en koud water en aansluiting voor het witgoed. Vanuit de hal komt u in de royale woonkamer met aparte eethoek van totaal ca. 64 m² inclusief keuken met diverse inbouwapparatuur.

De grote, lichte woonkamer biedt via een schuifbare glazen wand toegang tot de loggia van ca.

15 m². Deze laatste biedt u een heerlijke zitgelegenheid, gericht op het zuiden met een mooi uitzicht over diverse monumenten van de stad, de ramen kunnen volledig worden weggeschoven waardoor u het buiten gevoel ervaart. De centrale verwarming alsmede de elektrische vloerverwarming, maken dit het hele jaar door een aangename plek. Tevens een kraantje met afvoerputje aanwezig.

Aansluitend aan de woonkamer is een slaapkamer van ca. 12 m², voorzien van wasbak met warm en koud water.

Terug naar de hal. Van daaruit kunt u de badkamer betreden, deze is voorzien van zowel centrale verwarming als ook elektrische vloerverwarming en biedt ruimte aan een ruime douche, ligbad, toilet en dubbel badmeubel. Tevens toegang tot de grote slaapkamer van ca. 26 m², welke ook vanuit de eethoek is te bereiken.

Kenmerken:

Bouwjaar 2002

Woonoppervlakte 143 m²

Parkeerplaats en berging in kelder

Centraal gelegen

Goed onderhouden

LOCATIE

Plattegrond

Plattegrond

Deel dit pand

Share