fbpx
Loading...

Zierikzee, Krepelstraat 19

€ 298.000 k.k.

Omschrijving

Wij mogen u dit fraaie en veelzijdige pand aanbieden in het centrum van Zierikzee met de prachtige haven om de hoek. Dit ‘Amsterdamse pakhuis’ in Zierikzee zit vol met prachtige details. Het pand is een voormalig bierbrouwerij en momenteel in gebruik als o.a. een atelier en loft. Op het dak liggen ook nog eens zestien zonnepanelen en ook is er een waterkelder aanwezig. Komt u alle details bekijken van dit prachtige monument? Plan dan snel een bezichtiging in!

Begane grond
Via de openslaande deuren betreedt u het pand. De begane grond is opgedeeld in twee compartimenten. Zo kunt u bijvoorbeeld een deel gebruiken voor opslag, hobbyruimte of andere doeleinden. Aan de achterzijde van het pand is er nog een ruimte in de open lucht. U kunt werkelijk alle kanten op met deze ruimte en wij zijn dan ook benieuwd naar uw plannen.

Eerste verdieping
Via de vaste trap op de begane grond komt u aan op de eerste verdieping. Deze verdieping is momenteel in gebruik als atelier. De fraaie openslaande deuren met aansluitend het Frans balkon is een prachtig detail aan de voorkant van het pand. Aan de achterzijde bevindt zich de badkamer met o.a. het toilet, wastafel en douche. De stenen muur geeft een mooi aanzicht en past goed in het totale plaatje. Kortom: ook weer volop mogelijkheden met deze ruimte!

Tweede verdieping
Middels de vaste trap op de eerste verdieping betreedt u de tweede verdieping. Deze verdieping is in gebruik als loft en de prachtige details zijn ook hier volop aanwezig. De fraaie houten balken, openslaande deuren, monumentale details, alles vindt u hier terug. Deze ruimte is uitstekend te gebruiken als woonruimte. Zo is er aan de achterzijde een open keuken, is er genoeg ruimte voor meerdere zithoekjes en ook voor een bed is er genoeg ruimte. De houtkachel geeft een gezellige sfeer aan het geheel en middels de drie grote dakramen komt het daglicht naar binnen. Tevens is het dak volledig geïsoleerd.

Locatie
Het betreft een prachtige locatie met voorzieningen op loopafstand. Zo is de haven van Zierikzee om de hoek met diverse gezellige terrasjes en is het historisch centrum met meerdere winkels op loopafstand te bereiken. In Zierikzee zijn de voorzieningen alom aanwezig, zoals diverse scholen, diverse sportverenigingen en ook is Zierikzee gunstig gelegen. Met twintig minuten autorijden zijn de uitgerekte Noordzee stranden te vinden en ook is er op Schouwen-Duiveland prachtige natuur. Kortom: een heerlijke plek om te wonen!

Bouwjaar: circa 1688
Woonoppervlakte: 235 m2
Inhoud: 761 m2
Perceeloppervlakte: 90 m2

Deel dit pand

Share