Loading...

Zierikzee, Lange Blokweg 1

€ 599.000 k.k.

Omschrijving

Hier bieden wij u aan een uniek object dat verscholen ligt achter het vele groen dat rondom de woning aanwezig is. Het unieke aan dit object is het volgende: de sfeervolle en gezellige uitstraling van de woning, de ligging van de woning net buiten Zierikzee met zicht op diverse monumenten maar toch alle voorzieningen in de buurt, de onderhoudstoestand en de luxe inrichting met het hele woonprogramma drempelvrij op de begane grond, de ruime kavel van 3.465 m2, de inhoud van de woning met vrijstaande garage enz. enz.!

Maar het mooiste komt nog, want wat dacht u van een eigen visvijver in uw achtertuin met rondom mooie rietkragen en daardoor een schitterend uitzicht vanuit de woning! Hier wilt u toch ook wel elke morgen wakker worden?

Als we via het looppad naar de woning lopen zien we op de dampaal direct de naam van deze fraaie woning ’t Halve Maantje. Als we verder lopen over het slinger paadje komen we bij de voordeur stappen we hier snel naar binnen en komen zo in de ruime hal/entree met vide, trap naar de 1e verdieping, het toilet en een aantal andere deuren met toegang tot  diverse vertrekken. Maar laten we eerst de woonkamer binnen gaan en wat ons dan het eerst opvalt is de grootte van deze L-vormige kamer met openslaande deuren naar de achtertuin met terras  (3 m1 x 12 m1), veel glas en dat eerder genoemde schitterende uitzicht over de diepe achtertuin met vijver. Als we dan weer verder lopen zien we het andere gedeelte van de woonkamer met schouw en Flam inbouwhaard, ook de afwerking is hier strak uitgevoerd met een geschuurd plafond en een eikenhoutenvloer.
De keuken zijn we dan al voorbij gelopen maar ook die willen we natuurlijk omschrijven, want deze half open keuken sluit mooi aan op het eetgedeelte van de woonkamer en is uitgevoerd in een U- vormige opstelling en voorzien van diverse apparatuur zoals: Borretti kookfornuis met oven, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en afgewerkt met hardstenen werkblad en veel kastruimte en door de aanwezige ramen is er ook hier een prettige licht inval.
Als we dan weer even terug gaan naar de hal komen we bij de deur naar de op de begane grond aanwezige riante slaapkamer van 4.00 m1 x 4.40 m1 met loopdeur naar het terras. Ook deze slaapkamer is uitgerust met het geschuurde plafond en de eikenhoutenvloer en ook vanuit dit vertrek heeft u dus dat fraaie uitzicht, maar wat nog mooier is dat u vanuit de slaapkamer d.m.v. een glazendeur de luxe en ruim opgezette badkamer binnenstapt.
Direct valt het Villroy & Boch ligbad met stralen op die in de hoek geplaatst is, maar dan zien we ook het brede badmeubel met dito verwarmde spiegel er boven, ook is hier een zwevend toilet met afzuiging, handdoek radiator en een ruime inloop douche met zes zijdouches en stortdouche gecreëerd. De afwerking van de eikenhoutenvloer en de donkere tegels in combinatie met het lichte schuurwerk op het deels zwevend plafond, de Grohe accessoires  en de inbouw spots maken het tot een strak geheel. Het betegelde gedeelte van de badkamer is voorzien van vloerverwarming en een aparte combiketel zorgt voor een constante aanvoer van warm water op elke gewenste temperatuur.
Vanuit de badkamer kunnen we ook de tussenhal in stappen die voorzien is van een loopdeur naar de tuin, kantoor met inbouwkastenwand, betegelde bijkeuken met machine aansluitingen en Alape bakje, een diepe inloopkast met opstelplaats van de combiketel, meterkast en een loopdeur naar de centrale hal, dus zijn we nu rond en gaan de trap op naar de eerste verdieping.

1e verdieping : overloop met vide en Velux dakraam, eerst stappen we een berg kast/ruimte binnen die voorzien is van schuifwandkast en nog een loopdeur naar nog een grote extra bergruimte met de cv-combiketel, terug op de overloop bekijken we eerst de slaapkamer aan de linkerzijde, ook deze slaapkamer is fors van maat namelijk 7.20 m1 x 4.00 m1 en deze kamer is voorzien van inbouwkasten en extra bergruimte maar ook van een loopdeur naar het balkon. De andere slaapkamer op deze verdieping bereiken we d.m.v. een tussen portaal met ook een Velux dakraam en wastafel, ook deze slaapkamer met veel bergruimte is ruim van opzet en voorzien van een dakkapel met draai/kantelramen.

Tuin: Als u rondom de woning loopt geeft deze tuin, voorzien van kunstgras, u een heerlijk en vrij gevoel, als we over de diverse padjes lopen komen we zo ook bij de garage van circa 8 m1 x 3.50 m1 die voorzien is van een loopdeur en een stalen kanteldeur, betonvloer en een zadeldak met gebakken pannetjes er op. Ook zien we nog een open houten schuurtje voor fietsen en openhaardhout in de tuin staan.
Aan de achterzijde van de woning gekomen zien we het mooie terras op het zuiden wat gedeeltelijk overkapt wordt door het overstek van de woning met eronder terrasverwarming voor de wat koudere uurtjes zodat u dan ook nog heerlijk op het terras kunt blijven zitten met het zicht op de diepe achtertuin met het steigertje aan ‘t Halve Maantje. Dat is pas genieten en als u lang genoeg blijft zitten kunt u ook genieten van het “Halve Maantje”.
Als we een rondje doen om ‘t Halve Maantje om de hele kavel te bekijken, dan valt op dat de verschillende hagen van diverse struiken het zicht op het terras vanaf de weg wegnemen en daardoor de privacy waarborgen. Op het puntje van de kavel staand en uitkijkend over het water zien we de woning boven het riet uitkomen en zien zo extra de gezellige uitstraling van de woning met zijn overstekken en zijn blauwe luiken. Kortom een plaatje!

Algemeen: vanaf 2003 t/m 2010 is deze woning op vele punten vernieuwd, geïsoleerd, verbouwd, aangepast en van nieuwe gebakken pannen voorzien enz. enz. Teveel om op te noemen, dus bent u geïnteresseerd in dit prachtige object dan horen wij u graag voor het maken van een afspraak om deze woning te bezichtigen.

Zierikzee: Deze vrijstaande woning met garage is gelegen op loop/fiets afstand van het gezellige centrum van monumentenstad Zierikzee. Het busstation op steenworpafstand. In het centrum van Zierikzee treft u een groot aanbod aan winkels, horecabedrijven en ander voorzieningen. Ook lagere scholen, een middelbare school, een bibliotheek, sportvelden, een atletiekbaan, tennisbanen en een zwembad met sportzalen zijn binnen de stadsgrenzen te vinden.  Zowel met het openbaar vervoer als met de auto zijn de randstad, Antwerpen en West-Brabant goed en makkelijk te bereiken.  En natuurlijk zijn op enkele kilometers afstand volop recreatiemogelijkheden te vinden langs de Oosterschelde, het prachtige krekengebied rond Ouwerkerk met heerlijke wandelmogelijkheden en op nog geen 20 km de veel geroemde stranden en duinen van de Schouwse kust. Kortom een plaats om op een aangename wijze te wonen, te werken en vrije tijd door te brengen.

Bekijk op Huislijn

LOCATIE

Deel dit pand

Share