fbpx
Loading...

Zierikzee, Meelstraat 31

€ 275.000 k.k.

Omschrijving

Altijd al willen wonen in het centrum van Zierikzee? Wij mogen u namens onze opdrachtgever dit appartement aanbieden met heel veel ruimte! Het appartement heeft o.a. vier slaapkamers, ruime woonkamer en een balkon.
Alle voorzieningen zijn op loopafstand te bereiken. Komt u dit appartement ook bezichtigen?

Indeling
Als u het appartement binnenkomt staat u in een hal. Deze hal kunt u ook gebruiken als berging. Via de trap in de hal komt u aan in het woongedeelte van het appartement. Vanaf deze plek heeft u toegang tot bijna alle vertrekken. We beginnen met de woonkamer. De woonkamer is aan de achterzijde van de het appartement gesitueerd.
De woonkamer is ruim opgezet en loopt over de gehele breedte. Er is genoeg ruimte voor een gezellige zithoek, grote eettafel en bijvoorbeeld een werkplek. Ook is er de open keuken.
Het keukenblok is opgesteld in een L-vorm. Het keukenblok is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, combimagnetron, vaatwasser en gasfornuis.
Een fraai detail is het balkon. Middels openslaande deuren kunt u het balkon bereiken en zo kunt u het balkon ook mooi betrekken bij de woonkamer. Is het lekker weer? Dan kunt u de deuren openzetten als verlengstuk. Vanaf het balkon heeft u o.a. uitzicht op de Dikke toren.

Loopt u terug dan heeft u toegang tot de bijkeuken. Hier vindt u de witgoedaansluitingen. Verder zijn er hier drie slaapkamers. Twee slaapkamers liggen aan de voorzijde van het appartement en de derde slaapkamer aan de zijkant. Tot slot is er het toilet en aansluitend de ruime badkamer. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, douche en niet te vergeten een heerlijke whirlpool.

Eerste verdieping
Via de trap in de woonkamer loopt u naar de eerste verdieping. Vanaf deze plek is er een vide waardoor u zo de woonkamer in kijkt. Op de overloop is er ruimte voor een werkplek en vanaf de overloop heeft u nog toegang tot de vierde slaapkamer. Dit betreft nog een ruime slaapkamer.

Ligging
Het appartement heeft een goede ligging, want alle voorzieningen in het centrum zijn op loopafstand te bereiken. Zierikzee is een fijne plek om te wonen. Er zijn diverse voorzieningen aanwezig, zoals meerdere (basis)scholen, sportverenigingen en supermarkten. Wandelen over de gezellige haven van Zierikzee moet u zeker eens doen en ook staat u zo bij de dijk aan de Oosterschelde. Bent u een strandliefhebber? Dan bent u met circa twintig minuten autorijden bij de uitgerekte Noordzeestranden.
Kortom: een hele fijne en mooie plek om te wonen!

Bouwjaar: 1955
Woonoppervlakte: 194 m2
Inhoud: 548 m3

Deel dit pand

Share