Loading...

Zierikzee, Nieuwbouwproject De Lanen

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Nieuwbouwproject “De Lanen” te Zierikzee

De Lanen opent mogelijkheden. Het leven zit vol afslagen, kruisende wegen, soms doodlopende straten maar ook: brede, statige lanen. Lommerijke lanen die rust en ruimte herbergen. Kwaliteit . Zo komt vrijheid tot leven in “De Lanen” waar vrijheid centraal staat.

De zeer ruime kavels zijn fantastisch op elkaar afgestemd. De inrichting van de openbare ruimte, het ruim opgezette groen, het materiaalgebruik, de architectuur, de vele opties die per villa te kiezen zijn, maakt “De Lanen” uniek.

De architectuur van “De Lanen”varieert van klassiek tot modern, en toch blijft alles binnen de onmiskenbare jaren ’30-stijl. Verspringende kappen, uitgebouwde goten, luifels en erkers gaan samen met klare lijnen, fantastische glaspartijen en strakke elementen. De ruimte varieert per type. De onder architectuur gebouwde woningen voldoen aan uw stoutste verwachtingen. Rustieke laanvilla’s met een uitstraling die qua comfort, techniek, indeling en kleuren echt van deze tijd zijn. Dit is wat u in de ontwerpen terug ziet. Ontworpen voor mensen die hoge eisen stellen aan hun woonomgeving, zonder concessies, om elke dag te genieten van vrijheid en kwaliteit.

De laanvilla’s liggen op riante kavels vanaf circa 450 m². De grootste kavel is zelfs 1050 m². Elke villa heeft een eigen oprijlaan. Er is dus voldoende ruimte om op eigen terrein te parkeren. De inrichting van de wijk is een prachtige combinatie tussen lommerrijke lanen, architectuur en groen. waardoor en een autoluwe, rustige wijk ontstaat.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.delanen.nl of contact opnemen met ons kantoor 0111-453400

Deel dit pand

Share