fbpx
Loading...

Zierikzee, Rollandthof 23

€ 319.500 k.k.

Omschrijving

Gelijkvloers wonen in een appartement op een toplocatie in Zierikzee? Dit appartement, met parkeerplaats en berging, is gelegen in het mooie appartementencomplex aan de Rollandthof en is van alle gemakken voorzien. U heeft hier twee ruime slaapkamers. Beide slaapkamers verlenen u toegang tot het balkon. Daarnaast kunt u genieten van een zeer ruime woonkamer met aansluitend de keuken. Bent u geïnteresseerd? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging.

Indeling
Het appartement ligt aan de fraaie binnenplaats van het appartementencomplex. Hierdoor kunt u ook hier heerlijk zitten voor uw appartement. Hier kunt u via de voordeur de hal betreden. De ruime hal biedt u toegang tot bijna alle vertrekken en ook is er genoeg ruimte voor de garderobe. Zo vindt u onder andere in de hal het toilet en de meterkast.
Vanuit de hal starten we met de woonkamer. Deze is te bereiken middels een loopdeur. Wat opvalt als u de woonkamer binnenstapt is de hoeveelheid ruimte. De woonkamer is heerlijk ruim en zo kunt u dus een sfeervolle zithoek maken, bij bijvoorbeeld de ramen aan de straatzijde van het appartement. Ook is er hier meer dan genoeg ruimte voor een eettafel. Aansluitend is de keuken. Vanuit de keuken kijkt u uit op de binnenplaats en ook heeft u zicht op de woonkamer. Het keukenblok is opgesteld in een hoekvorm. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, vaatwasser en een kookplaat met afzuiging.
Tot slot heeft u vanuit de woonkamer toegang tot de bijkeuken. Hier vindt u onder andere de witgoedaansluitingen.

Via de hal lopen we door naar de slaapkamers. De eerste slaapkamer betreft een diepe slaapkamer en is circa 11 m2 groot. Deze slaapkamer biedt u toegang tot het balkon. De tweede slaapkamer, de master bedroom, is circa 17 m2 groot en biedt u ook toegang tot het balkon.
Tot slot is er de badkamer. De ruime badkamer is voorzien van een douche en wastafel.

Parkeergarage
Bij het appartement behoort ook een parkeerplaats en berging. Deze zijn beiden gesitueerd in de parkeerkelder van het appartementencomplex.

Appartementencomplex Rollandthof
Het appartementencomplex Rollandthof is verdeeld over twee gebouwen en bestaat in totaal uit 35 appartementen. Het geheel is in 2006 gerealiseerd. Het gebouw waarin het appartement is gesitueerd is voorzien van een centrale liftinstallatie. Deze is te bereiken vanuit de parkeerkelder en reikt tot de hoogste verdieping. Het appartement bevindt zich op de begane grond en ligt aan de gezellige en fraaie binnenplaats waar u heerlijk uit de wind kunt zitten.
De periodieke bijdrage aan de VvE is vastgesteld op een bedrag van €172,93 per maand. De kosten voor de berging en de parkeerplaats zijn hierbij inbegrepen.

Ligging
Met een paar voetstappen staat u zo bij de Noordhavenpoort waar u een fraai uitzicht heeft op de Oude Haven van Zierikzee. Hierdoor bent u ook zo in de historische binnenstad van Zierikzee.
Met zijn historische centrum staat Zierikzee te boek als monumentale stad. Het is tevens de grootste kern van Schouwen-Duiveland die ongeveer 11.000 inwoners telt. Voor het eiland vervult de stad een centrumfunctie. Dit betekent dat de stad een aantal voorzieningen kent die elders op het eiland niet voorhanden zijn en waarvoor de eilandbewoners dus naar Zierikzee komen. Voorbeelden hiervan zijn het gemeentehuis, het politiebureau, maatschappelijk werk, de polikliniek.
Ook voor twee typen onderwijs is de jeugd aangewezen op Zierikzee: het speciaal onderwijs en de middelbare school. Lokale kinderen hebben een ruime keus aan basisscholen. Er zijn er zes: drie christelijke en drie openbare. Dankzij de naschoolse opvang hebben werkende ouders een kopzorg minder. Voor de allerkleinsten kunnen ouders kiezen uit twee peuterspeelzalen en twee kinderdagverblijven.
Voorzieningen als zorg, banken, winkels en vrijetijdsbesteding zijn ruimschoots beschikbaar. Sporten als atletiek en hockey, die je elders op het eiland niet aantreft, kunnen in Zierikzee beoefend worden.

Deel dit pand

Share