fbpx
Loading...

Zierikzee, Slabberswerf 11

€ 850 p.m.

Omschrijving

Wij bieden u te huur aan: een ruime bovenwoning in het historische centrum van Zierikzee. Deze woning beschikt over een ruime woonkamer met toegang tot een groot dakterras. Verder is er een eenvoudige keuken met bijkeuken. Via de centrale hal zijn de drie slaapkamers en de badkamer te bereiken. Ook is er een separate toiletruimte. De badkamer is voorzien van een douche, een ligbad (whirlpool) en een wastafelmeubel. Dan de slaapkamers. Deze zijn allen ruim van afmeting. Een slaapkamer is opgedeeld in twee stukken een deel kan desgewenst als vierde slaapkamer gebruikt worden. Vanuit de grootste slaapkamer is een groot inpandig balkon te bereiken.
Over de gehele woning ligt een grote bergzolder die te bereiken is middels een vlizotrap.

Naast de entree van de woning op de begane grond bevindt zich een garage. Deze garage kunt u gebruiken om uw fiets te stallen. U gebruikt deze garage samen met de onderburen.

De huurprijs van deze woning bedraagt €850,- p/m excl. gas, water & licht. Aanvaarding is per direct mogelijk. Huurcontract voor een vaste periode van één of twee jaar. Serieuze belangstellenden nodigen wij van harte uit voor een bezichtiging. Huurders zullen vooraf gescreend worden d.m.v. een huurcheck.

Bouwjaar: 1964
Woonoppervlakte: 115 m2
Inhoud: 368 m3

Deel dit pand

Share