Loading...

Zonnemaire, Rietdijk 29

€ 399.000 k.k.

Omschrijving

Buiten en sfeervol wonen, ruimte in en om de woning. Het is van toepassing op deze woonboerderij aan de Rietdijk. Deze woonboerderij is gelegen op een perceel van maar liefst 4515 m2 eigen grond in de polder van Zonnemaire. De woning is in de jaren 90 goed en vakkundige gerenoveerd en uitgebreid.
Met een inhoud van maar liefst 770 m3, is de woning ruim te noemen. Naast de garage is er voldoende ruimte waar mogelijk een praktijk aan huis of b&b gerealiseerd kan worden. Kortom, genoeg mogelijkheden om te wonen of een combinatie van wonen en werken op deze mooie stek.
Opvallende elementen zijn de zeer vele sfeervolle en authentieke onderdelen in de woning zoals o.a. mooie balken plafons, een opkamer, twee schouwen en antieke vloertegels. Het is een echt sfeervol huis, met diverse kamers.

Algemeen
-Het oorspronkelijke huis dateert uit 1860.
-De woning is aangesloten op het riool via een persleiding systeem.
-Naast de woning is een agrarisch bedrijf gelegen.
-In 1996 is er aan de achterzijde een uitbreiding gerealiseerd t.b.v. verruiming van de woonkamer en het realiseren van een extra slaapkamer op de verdieping
-In 1989 heeft de aanbouw van de garage en de praktijkruimte plaats gevonden

Indeling;
Begane grond; keuken, bijkeuken, aparte werkruimte, garage. Voort is via de keuken de hal toegankelijk. Deze hal is voorzien van mooie antieke vloertegeltjes. Via de hal zijn de trapopgang, de kelder, apart toilet, de badkamer met inloopdouche en wastafel, woonkamer en de voorkamer toegankelijk. Met name de voorkamer en de woonkamer zijn zeer sfeervolle ruimtes. Zo is de voorkamer voorzien van een schitterende balkenplafond, vaste kasten en een schouw. De woonkamer is eveneens voorzien van een schouw en balkenplafond. Daarnaast is de opkamer een bijzonder leuk onderdeel. Achter de woonkamer is een aangebouwd gedeelte met zicht op de weide.

Op de eerste verdieping bevinden zich vijf slaapkamer waarvan één ruime slaapkamer met een oppervlakte van circa 15 m2 en een badkamer met douche en toilet. De overige kamers hebben een oppervlakte van circa 9 m2.

Deze woning is ook als deeltijd woning te gebruiken. Dit houdt in dat de woning als tweede woning gebruikt mag worden voor eigen gebruik. Commerciële verhuur is niet toegestaan.

Momenteel is bestemming agrarisch, in overleg met de Gemeente zijn er wellicht nog andere mogelijkheden wat betreft bedrijfsactiviteiten.

LOCATIE

Plattegrond

Begane grond

Brochure

Deel dit pand

Share