fbpx
Loading...

Verkoop

Succesvol verkopen met Bijdevaate Makelaardij

Met ons verkoopplan maken wij van iedere verkoop een geslaagde transactie. Bent u op zoek naar een makelaar met kennis van zaken en een breed netwerk in de regio? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een verkoopgesprek. We komen graag bij u langs om onze werkwijze toe te lichten en een helder advies te geven voor de verkoop van uw woning.

Stap 1: Uw wensen bespreken
Wij komen graag bij u langs om een aanpak op maat voor u op te stellen. Samen met onze makelaar zet u uw woning doelgericht op de woningmarkt.

Stap 2: De vraagprijs
Tijdens het verkoopgesprek bepalen wij aan de hand van marktgegevens en de gegevens van uw woning de waarde. Dankzij onze jarenlange kennis van de huizenmarkt kunnen wij een reële vraagprijs met verwachte opbrengst adviseren.

Stap 3: Opname woning
Na uw akkoord maken wij een afspraak met onze woningfotograaf. De fotograaf let tijdens het maken van de foto’s op de styling om uw woning zo gunstig mogelijk weer te geven. Daarnaast worden de maten opgenomen en de gegevens verzameld in het digitaal dossier. Zo kunnen wij een mogelijke koper snel van de juiste informatie voorzien.

Stap 4: Promotiepakket
Om uw woning optimaal te kunnen presenteren maken wij gebruik van een promotiepakket. Het pakket is voorzien van een internet plaatsing op grote huizensites, luxe brochure met plattegronden, social media en fotografie van uw woning.

Stap 5: Promotie
Zodra uw woningdossier compleet is gaan wij op zoek naar de koper. Wij maken hierbij gebruik van diverse tools, zoals internet, een eigen zoekersbestand, opvallende tuinborden en huis-aan-huis flyers. Zowel online als offline brengen wij uw woning goed onder de aandacht. Dankzij onze creatieve en actieve aanpak kunnen wij de juiste koper aan uw woning koppelen.

Stap 6: Bezichtigen
Een potentiële koper kan bij ons een afspraak inplannen voor een bezichtiging. Uw makelaar is tijdens de bezichtiging aanwezig en de regie ligt in zijn handen. De makelaar vangt eventuele koopsignalen op en speelt in op eventuele bezwaren.

Stap 7: Onderhandelen
Onze makelaar bespreekt elk bod wat op uw woning wordt uitgebracht. Om te zorgen voor een optimale prijs neemt hij diverse onderhandelingstactieken met u door. Zo zorgt onze makelaar voor een goede verkoopprijs van uw woning.

Stap 8: Koopovereenkomst
Zodra de deal rond is worden de afspraken vastgelegd in een koopovereenkomst. Onze makelaar neemt de overeenkomst met beiden partijen door om onduidelijkheden te voorkomen.

Stap 9: Vooroplevering
Voordat de woning wordt overgedragen bij de notaris maken wij een afspraak voor een vooroplevering. Samen met de koper en verkoper inspecteren we de woning en worden de meterstanden genoteerd.

Stap 10: Notaris
Om de koop definitief te maken wordt de handtekening gezet bij de notaris. Het eigendom van de woning gaat dan officieel over van verkoper naar koper. Natuurlijk zijn wij ook hierbij aanwezig.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.