Loading...

Verkoop

Zo uitgebreid als u wenst,
maar niet duurder dan nodig

Voor elke klant een eigen pakket. Het klinkt logisch, maar dat is het niet in de makelaardij.

Elke klant is anders

Elke klant een eigen pakket, dat is het resultaat daarvan. Inderdaad, elke opdracht is immers anders. Waarom zou je een klant met een zeer courante woning, die zichzelf drie jaar de tijd geeft, hetzelfde aanbieden als iemand die snel van zijn woning af moet? Of iemand die een woning heeft die van binnen fantastisch is, maar geen bezoekers krijgt omdat mensen afhaken op de buitenkant. Dan moet je andere manieren bedenken om zo’n woning goed te presenteren.

Transparante kosten

We bieden een basispakket waar iedereen wat aan heeft, denk aan de vindbaarheid via funda.nl en huislijn.nl, en de presentatie in een brochure en op onze site. Daarbovenop kunnen mensen ‘op-plussen’. Dat doen we met pakketten, zodat we ook transparant blijven in de kosten. Bovenop de pakketten bieden we maatwerk met partners, bijvoorbeeld in verkoopstyling of youtube-filmpjes. Onze visie is heel helder: de klant kan het zo gek maken als hij zelf wil, maar het hoeft niet duurder dan nodig is.

Hieronder zijn de beschikbare pakketten te zien.

Uiteraard zijn er tot op zekere hoogte mogelijkheden tot aanpassingen per klant.


Basispakket

Stel, je wilt eerst kijken wat je huis waard is en hoe snel het verkoopt. Je hebt een leuke woning op een gewilde locatie en helemaal geen haast om te verhuizen. Dan heb je genoeg aan funda.nl, huislijn.nl en jaap.nl. Daarnaast verzorgen wij de brochures, bezichtigingen en onderhandelingen.


Vind mijn huis+

Ligt je huis op een plaats waar mensen niet snel zoeken, of lijkt het teveel op dat van de buren? Dan gaat het om opvallen. Denk aan social media, extra (groot) adverteren en de open-huizen-route. Wil je er echt uitspringen, dan is er nog maatwerk: facebookcampagne, een flyer, vermelding in Woonmagazine, advertentie in regionale kranten etc.


Koop mijn huis+

Misschien wordt je woning wel bekeken op internet, maar maakt niemand een afspraak. Dan bekijken we hoe we je woning beter kunnen presenteren. Met ingerichte plattegronden, 3D-tekeningen, 360° opnames of een film. Stylingadvies door onze experts helpt je woning ook beter verkopen.


Meer weten? Bel 0111 – 45 34 00 of kom langs.