Bijdevaate Makelaardij in Schouwen-Duiveland:

een eigenzinnig, gastvrij, Zeeuws eiland waar de dynamiek van water, land, natuur en cultuur inspireert en verbindt.

Bijdevaate Makelaardij voor Stad en Lande, Zierikzee en de karakteristieke dorpen:

Als je vraagt wat de mooiste gemeente in Zeeland is, grote kans dat Schouwen-Duiveland of Zierikzee wordt genoemd. Zierikzee is gelijk de grootste – maar niet de enige stad van de gemeente Schouwen-Duiveland. Met ongeveer 11.000 inwoners een belangrijke plek op het bijna 34.000 inwoners tellende Schouwen-Duiveland. Bijdevaate Makelaardij is het makelaarskantoor in Zierikzee. Een veelzijdige stad met winkels, meer dan 500 monumenten en een overvloed aan terrassen en heerlijke horeca locaties. Naast een taxatie, advies of verkoopmakelaar in Zierikzee zijn wij als makelaar actief in Brouwershaven (smal stad), Bruinisse, Burgh-Haamstede enerzijds, maar ook makelaar in Dreischor, Ellemeet, Kerkwerve, Nieuwekerk en makelaar voor Noordgouwe, Noordwelle, Oosterland en Ouwekerk. Ook kunt u bij ons terecht als u zoekt naar een makelaar in Renesse, een makelaar in Scharendijke, Serooskerke, Sirjansland en Zonnemaire, allemaal plaatsen die onderdeel uitmaken van ons werkgebied Schouwen-Duiveland.

Schouwen-Duiveland biedt diverse woonmogelijkheden en heeft daarom iedereen wat te bieden:

  • Wonen aan de kust: de zee, het strand, de duinen en het bos nabij. Gezellige vakantiedorpen zoals Renesse en Burgh-Haamstede, die meebewegen op het ritme van het vakantieseizoen. Bijdevaate Makelaardij is makelaar in Renesse en makelaar in Burgh Haamstede!
  • Wonen aan het water: het wonen op bijzondere plaatsen waar het water voelbaar en tastbaar is.
  • Wonen in stadjes met een rijk verleden: Zierikzee en Brouwershaven zijn steden met een rijk maritiem verleden. Zierikzee is het kloppend hart van Schouwen-Duiveland, rijk aan voorzieningen en cultuur. Een stad met vele gezichten, omgeven door natuur.
  • Dorpswonen: wonen in de rust en intimiteit van het dorp, de plek waar mensen elkaar kennen. Denk hierbij onder meer aan Serooskerke, Sirjansland en Noordwelle. Bijdevaate Makelaardij is makelaar in Serooskerke, Sirjansland en in Noordwelle!
  • Wonen in het open agrarisch landschap: rust, ruimte en stilte van de polders. Wonen op het erf van een voormalige boerderij, een oude arbeiderswoning of een zorgvuldig ontworpen nieuwe woonvorm.
  • Wonen in het gebied van de Gouwe en Ee: statig wonen in het groen waar landgoederen, boerderijen en restanten van het stroomgebied van de Gouwe en de Ee het beeld bepalen. Bijdevaate Makelaardij is makelaar in Noordgouwe (Schuddebeurs) en goed bekend als makelaar in Schuddebeurs.

    Bijdevaate Makelaardij Zierikzee

Makelaar zijn in Zierikzee is divers. Aan de noord- noordoost kant ligt de nieuwe woon- en gezinswijk Noorderpolder met verrassend veel woonplezier voor een betaalbare prijs afgewisseld met luxe vrijstaande woningen en appartementen. In deze wijk staan ook het ADRZ Ziekenhuis , de brede school en bevinden zich uitgebreide sportvoorzieningen. Aan de westkant van Zierikzee ligt een jaren 1970-1990 wijk Plan West in de volksmond ook wel de waaihoek genoemd. In het Zuidwesten ligt de bekende Waterwijk van Zierikzee met woningen uit de bouwperiode 2000-2020. Moderne kadewoningen en luxe appartementen worden afgewisseld met gezellige hofjes, patiowoningen en vrijstaande woning. Als we de windrichtingen volgen, treffen wij Zierikzee-Zuid aan. Dit deel van Zierikzee bestaat voornamelijk uit industrie en bedrijvigheid. In het hart van dit alles ligt het oude Rijksmonumentale centrum met een rijk verleden. Bijdevaate Makelaardij is gespecialiseerd als makelaar in monumentenwoningen in Zierikzee en omstreken.

Zierikzee Centrumfunctie

Zierikzee heeft een centrumfunctie voor Schouwen-Duiveland. Veel dorpen richten zich op Zierikzee als het gaat om voorzieningen. Zierikzee heeft een FiZi theater, musea, een bibliotheek, ziekenhuis en diverse sportclubs, een zwembad, winkels en restaurants in en buiten de binnenstad. Daarnaast heeft Zierikzee een breed aanbod aan scholen, zowel basis als voortgezet onderwijs.