Contact
Contact

Bijdevaate Makelaardij

Grachtweg 23

4301 KJ Zierikzee

0111-453400

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur Zaterdag en avonden op afspraak

Grachtweg 23, Zierikzee

info@bijdevaatemakelaardij.nl

+31657692112

Whatsapp

+31657692112

Makelaar Burgh Haamstede

Bent u op zoek naar een makelaar in Burgh Haamstede? Een van onze makelaars kan u ontzorgen bij de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning. Er zijn verschillende soorten makelaars, waaronder:

  • Aankoopmakelaar: helpt u bij het aankopen van een woning
  • Verkoopmakelaar: helpt u bij het verkopen van uw woning
  • Taxateur: stelt de marktwaarde van uw woning vast

Let op: niet elke makelaar is ook een taxateur. Een erkend taxateur moet geregistreerd staan bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT).

Sinds 2001 kan iedereen makelaar worden omdat het beroep makelaar geen beschermde titel meer heeft. Hoe de kwaliteit gewaarborgd wordt leest u in de volgende alinea.

Makelaar kwaliteitsregister

Om de kwaliteit te waarborgen zijn er een aantal registers actief: Stichting VastgoedCert en Stichting Certificering voor VBO-Makelaars (SCVM). Een makelaar mag zich officieel Register Makelaar Taxateur noemen bij inschrijving in één van deze registers. Onze makelaars in Burgh Haamstede zijn ingeschreven bij SCVM.

Makelaars van Bijdevaate Makelaardij

Wij kunnen u van A tot Z ontzorgen bij de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning door ons team van goed opgeleide en ervaren vakmensen. Ons team bestaat uit gecertificeerde en permanent opgeleide makelaars en taxateurs, marketingspecialisten vastgoedfotografen en assistent makelaars.

U kun bij ons terecht voor een verkoopmakelaar, aankoopmakelaar en een taxateur voor uw (recreatie) woning.

Bijdevaate Makelaardij heeft in de afgelopen 50 jaar een zeer groot netwerk opgebouwd. Dus ook voor een stille verkoop bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Naast bovengenoemde hebben wij een voorliefde voor monumentaal vastgoed. Een van onze makelaars in Burgh Haamstede komt graag met u in contact om u te adviseren bij het verkopen, aankopen of laten taxeren van uw monumentale vastgoed.

Waarom Bijdevaate Makelaardij?

  • Makelaar met marktkennis van Burgh Haamstede
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Groot netwerk
  • Ervaren vakmensen

Voor ervaringen uit de eerste hand kunt u onze pagina met klantbeoordelingen bezoeken.

Kom in contact met een makelaar in Burgh Haamstede

Wilt u graag weten wat Bijdevaate Makelaardij voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0111-453400 of te mailen naar info@bijdevaatemakelaardij.nl.