Contact
Contact

Bijdevaate Makelaardij

Grachtweg 23

4301 KJ Zierikzee

0111-453400

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur Zaterdag en avonden op afspraak

Grachtweg 23, Zierikzee

info@bijdevaatemakelaardij.nl

+31657692112

Whatsapp

+31657692112

Aankoop begeleiding

Samen op weg naar uw droomhuis

U bent op zoek naar een (t)huis. Weet u waar u bij het bezichtigen en kopen van een woning allemaal op moet letten? En hoe krijgt u een voet tussen uw nieuwe voordeur? Wij zijn op de hoogte van de actuele verkoopprijzen en kunnen dan ook passend adviseren over de ‘beste prijs’. Onze makelaars kijken zakelijk en objectief naar de woning die u wilt kopen. U krijgt dan ook meer dan alleen een biedadvies en een scherpe onderhandelaar. U krijgt van ons advies over de locatie, de bestemming, juridische aspecten, de bouwtechnische staat, duurzaamheid en milieuaspecten. Kortom: zorgvuldig en weloverwogen een huis kopen in Zierikzee en Schouwen-Duiveland doe je met Bijdevaate Makelaardij.

Aankoopbegeleiding

Samen op zoek naar je nieuwe (t)huis?

Aangenaam kennis te maken

Bijdevaate Makelaardij

Onze makelaars kijken zakelijk en objectief naar de woning die u wilt kopen. U krijgt dan ook meer dan alleen een biedadvies en een scherpe onderhandelaar.

Meer over Bijdevaate Makelaardij

Aankoop begeleiding

Bespreken van uw woonwensen

Tijdens het gesprek nemen wij uw woonwensen door. Daarnaast kunnen wij u doorverwijzen naar een hypotheekadviseur om te kijken naar de financiële mogelijkheden. Heeft u al een woning op het oog en besluit u ons als aankoopmakelaar in te schakelen, dan kunnen wij stap 2 overslaan.

Zoeken naar een geschikte woning

Zodra wij de opdracht hebben tot het zoeken van een geschikte woning gaan wij via alle mogelijke kanalen op jacht om uw droomwoning te vinden. Uiteraard houden wij u voortdurend op de hoogte van mogelijke ontwikkelingen.

Begeleiden van bezichtigingen

Zodra u denkt uw droomwoning te hebben gevonden, gaan wij de woning met u bezichtigen. Tijdens en na de bezichtiging zijn wij aanwezig om al uw vragen te beantwoorden.

Belangrijk advies

Na de bezichtiging geven wij u een gedegen advies over de woning. Dit advies gaat over de volgende aspecten: commercieel-, waarde-, bouwtechnisch- en juridisch advies. Op deze manier weet u precies wat u koopt.

Deskundig onderhandelen

Naar aanleiding van het advies bespreken we met u een onderhandelingstactiek om tot een zo gunstig mogelijke aankoop te komen. Wij hebben in de onderhandelingen geen emotionele belangen. Daarom kunnen wij voor u een zeer gunstige koopsom creëren.

Controleren van de koopovereenkomst

Zodra de koop is gesloten, stelt de verkopend makelaar de koopovereenkomst met de bijbehorende stukken op. De overeenkomst wordt nauwgezet gecontroleerd en met u doorgenomen, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

De juiste hypotheek

Wij volgen het gehele hypotheektraject nauwgezet en sturen zo nodig bij. In samenwerking met een hypotheekadviseur kunnen wij voor u binnen 48 uur een hypotheekgesprek regelen.

Vooroplevering

Voordat de overdracht van uw woning bij de notaris plaatsvindt, inspecteren wij met koper en verkoper de woning nogmaals, zodat deze goed wordt opgeleverd. Daarbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Op naar de notaris

De laatste stap van de aankoop is het ondertekenen van de akte van levering bij de notaris. Hierdoor wordt u de eigenaar van de gekochte woning. Ook hierbij is uw aankoopmakelaar aanwezig.

Reviews

Benieuwd wat onze klanten over ons vertellen?

Bekijk onze reviews