Contact
Contact

Bijdevaate Makelaardij

Grachtweg 23

4301 KJ Zierikzee

0111-453400

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur Zaterdag en avonden op afspraak

Grachtweg 23, Zierikzee

info@bijdevaatemakelaardij.nl

+31657692112

Whatsapp

+31657692112

Makelaar gezocht in Scharendijke?

Het dorp Scharendijke heeft een prachtige locatie, zowel bij het Grevelingenmeer als de Noordzee. Het dorp grenst aan de Brouwersdam en de schitterende, uitgestrekte stranden van de Noordzee. Met name voor liefhebbers van water(sport) is dit een geweldige plek om te wonen.

Wilt u zich vestigen in Scharendijke? Bijdevaate Makelaardij in Scharendijke heeft uitgebreide kennis van de markt en kan u alles vertellen over de ontwikkelingen in Scharendijke. Als u uw woning wilt verkopen in Scharendijke, zullen wij u ook graag ontzorgen. Bovendien is Scharendijke een populaire bestemming voor toeristen, dus als u op zoek bent naar een vakantiewoning, bent u bij onze makelaar aan het juiste adres.

Makelaardij in Scharendijke

Onze makelaar in Scharendijke staat klaar om u te helpen bij de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning (of vakantiewoning). Dankzij onze diversiteit kunnen wij u verschillende diensten aanbieden:

  • Taxatie van uw woning in Scharendijke door onze gecertificeerde taxateurs.
  • Verkoop van uw woning (of vakantiewoning) in Scharendijke door onze verkoopmakelaar.
  • Aankoop van uw woning (of vakantiewoning) in Scharendijke door onze aankoopmakelaar.

Alle makelaars van Bijdevaate Makelaardij zijn geregistreerd bij de Stichting Certificering voor VBO-Makelaars (SCVM)*, en onze makelaars zijn ook geregistreerd bij de Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed (VBO)**.

* Wanneer een makelaar bij een van deze registers staat ingeschreven, mag de makelaar zich officieel Register Makelaar Taxateur noemen, omdat certificering bij deze registers verplicht is.

** Door inschrijving bij de VBO bent u als klant beschermd door onze bedrijfsverzekering.

Bijdevaate Makelaardij, makelaars in Scharendijke

Met meer dan 50 jaar ervaring hebben wij een uitgebreide marktkennis opgebouwd in Scharendijke. In die periode zijn we uitgegroeid tot een ervaren makelaarskantoor op de Zeeuwse markt, en we beschikken over een breed team met diverse specialisaties.
Elke woning is uniek, en daarom hechten wij veel waarde aan een persoonlijke aanpak. Onze professionals staan voor u klaar om deze aanpak waar te maken. Van gecertificeerde taxateurs en ervaren makelaars tot een deskundig binnendienstteam en marketingexperts. Ons team streeft naar het beste resultaat.

Heeft u plannen om te verkopen in Scharendijke, of wilt u een woning (of vakantiewoning) kopen of laten taxeren? Onze makelaars in Scharendijke staan voor u klaar.

Waarom kiezen voor Bijdevaate Makelaardij?

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • Volledige ontzorging
  • Persoonlijke aanpak
  • Gecertificeerde taxateurs
  • Frisse blik op de markt

Bent u benieuwd naar de ervaringen van onze klanten met onze dienstverlening? Neem dan een kijkje op onze pagina met klantbeoordelingen.

Contact opnemen met een makelaar in Scharendijke

Wilt u geholpen worden door onze makelaar in Scharendijke? U kunt contact met ons opnemen via info@bijdevaatemakelaardij.nl of telefonisch via 0111 – 453400.