Contact
Contact

Bijdevaate Makelaardij

Grachtweg 23

4301 KJ Zierikzee

0111-453400

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur Zaterdag en avonden op afspraak

Grachtweg 23, Zierikzee

info@bijdevaatemakelaardij.nl

+31657692112

Whatsapp

+31657692112

Taxatie

Deskundig en objectief taxatierapport

De taxateurs van Bijdevaate Makelaardij zijn allemaal NRVT gecertificeerde taxateurs. Zij dragen zorg voor een deskundige en objectieve (NWWI) taxatie. Het rapport dat wordt gebruikt is het nieuwste model wat is vastgesteld door het NRVT samen met alle brancheorganisaties en partijen zoals de AFM. Het rapport wordt door elke geldverstrekker geaccepteerd.

 

Heeft u een woning gekocht of gaat u uw woning verbouwen? Dan heeft u voor deze hypotheekaanvraag een taxatierapport nodig. Ook als u een hypotheek wilt oversluiten of bij het verdelen van bezittingen bij een boedelscheiding of een overlijden kan een taxatie nodig zijn.

Adjan Sterkenburg Register makelaar

Meer weten?

Neem contact op met een van onze taxateurs

Aangenaam kennis te maken

Bijdevaate Makelaardij

De taxateurs van Bijdevaate Makelaardij Schouwen Duiveland zijn allemaal NRVT gecertificeerde taxateurs. Zij dragen zorg voor een deskundige en objectieve (NWWI) taxatie. Het rapport dat wordt gebruikt is het nieuwste model wat is vastgesteld door het NRVT samen met alle brancheorganisaties en partijen zoals de AFM. Het rapport wordt door elke geldverstrekker geaccepteerd.

Neem contact op