Contact
Contact

Bijdevaate Makelaardij

Grachtweg 23

4301 KJ Zierikzee

0111-453400

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur Zaterdag en avonden op afspraak

Grachtweg 23, Zierikzee

info@bijdevaatemakelaardij.nl

+31657692112

Whatsapp

+31657692112

Huis verkopen Renesse

Wilt u uw huis verkopen in Renesse? Dan bent u bij Bijdevaate aan het juiste adres! Onze vakkundige makelaars Makelaardij helpen u graag bij het verkopen van uw huis in Renesse. Onze goed opgeleide en ervaren makelaars hebben een groot netwerk binnen Zeeland en verkopen uw huis onder de best mogelijke condities. Wilt u uw huis verkopen in Renesse? Dan komen wij graag bij u om de koffie voor een kennismakingsgesprek. Samen met u behalen wij het hoogst mogelijke resultaat en gaan we voor de beste deal!

Woning verkopen Renesse

Bijdevaate Makelaardij ontzorgt u volledig bij de verkoop van uw woning in Renesse. Allereerst doen we uitvoerig onderzoek naar de staat van uw woning, zodat wij een correcte waardebepaling kunnen doen. Vervolgens stellen we een persoonlijk advies op voor de verkoopstrategie en vraagprijs. Voor elke woning stellen wij een maatwerk marketingplan op. Uiteraard wordt voor uw woning een kwalitatieve en representatieve prestentatie gemaakt voor potentiële kopers. Onze makelaars weten met hun enthousiasme uw woning optimaal te presenteren. Direct na de bezichtiging geven we een update en houden we u continu op de hoogte van de ontwikkelingen. Voordat we met potentiële kopers beginnen aan de onderhandelingen over uw huis of appartement in Renesse bespreken wij met u de mogelijke tactieken. Wij adviseren u, maar u beslist zelf. Is uw huis verkocht, dan stellen wij voor u de koopovereenkomst met alle bijbehorende documenten op.

Appartement verkopen Renesse

Bijdevaate Makelaardij is deskundig, betrokken en doelgericht, sinds 1970. Met meer dan 50 jaar ervaring en een uitgebreid Zeeuws netwerk, behalen we samen met u de beste resultaten bij het verkopen van uw huis of appartement in Renesse. Met een team van goed opgeleide en ervaren vakmensen staan wij dagelijks voor u klaar en kunnen wij u van A tot Z ontzorgen bij de verkoop, aankoop of taxatie van uw (recreatie) woning.

Waarom uw huis verkopen in Renesse met Bijdevaate Makelaardij?

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • Groot netwerk in Zeeland
  • Gemiddelde verkooptijd van 1,8 maand
  • Op maat gemaakte verkoopstrategie

Vrijblijvende kennismaking met Bijdevaate Makelaardij

Wilt u met behulp van Bijdevaate Makelaardij uw huis verkopen in Renesse? Neem dan contact met ons op via de website. Ook kunt u bellen naar 0111-453400. Telefonisch zijn wij tot 17.00 uur bereikbaar en bezichtigingen kunnen we ook begeleiden in de avonduren of op zaterdag. Mocht u nog meer over ons willen weten, maak dan vast kennis met ons team of lees de beoordelingen van andere klanten.