Contact
Contact

Bijdevaate Makelaardij

Grachtweg 23

4301 KJ Zierikzee

0111-453400

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur Zaterdag en avonden op afspraak

Grachtweg 23, Zierikzee

info@bijdevaatemakelaardij.nl

+31657692112

Whatsapp

+31657692112

Makelaar in Bruinisse gezocht?

Het dorp Bruinisse is het meest oostelijke dorp, gelegen op het eiland Schouwen-Duiveland. Bruinisse staat bekend als vissersdorp en grenst aan het Grevelingenmeer. Door de gunstige ligging ten opzichte van de Randstad is Rotterdam bijvoorbeeld maar circa 35 minuten rijden. Voor wie wil wonen in Zeeland, maar werkt in de Randstad is dit dan ook een heerlijke plek om te wonen.

Bent u op zoek naar een verkoopmakelaar in Bruinisse? Onze makelaars helpen u graag verder bij de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning. Wij hebben verschillende makelaars in dienst, namelijk:

  • Onze aankoopmakelaar in Bruinisse helpt u bij het aankopen van een woning
  • Onze verkoopmakelaar in Bruinisse helpt u bij het verkopen van uw woning
  • Onze taxateur in Bruinisse stelt de marktwaarde van uw woning vast

Onze taxateurs in Bruinisse staan geregistreerd bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT).

Makelaar kwaliteitsregister

Sinds 2001 is het zo geregeld dat iedereen makelaar kan worden. Dit omdat het beroep makelaar geen beschermde titel meer heeft. Om de kwaliteit van makelaars te waarborgen, zijn er een aantal registers actief: Stichting VastgoedCert en Stichting Certificering voor VBO-Makelaars (SCVM). Een makelaar mag zich officieel Register Makelaar Taxateur noemen bij inschrijving in één van deze registers. Onze makelaars in Bruinisse zijn ingeschreven bij SCVM.

Makelaars van Bijdevaate Makelaardij

Met een uitgebreid team van goed opgeleide en ervaren vakmensen staan wij dagelijks voor u klaar en kunnen wij u van A tot Z ontzorgen bij de verkoop, aankoop of taxatie van uw (recreatie) woning. Ons brede team bestaat uit gecertificeerde en permanent opgeleide makelaars en taxateurs, vastgoedfotografen, marketingspecialisten en een betrokken binnendienst. Kwaliteit en betrokkenheid staan hoog in het vaandel bij Bijdevaate Makelaardij, wat uw vraag ook is. Doordat wij een veelzijdig team hebben met verschillende specialisaties, is geen woonvraag voor ons te moeilijk. Wilt u een woning aankopen of verkopen? Schakel dan één van onze makelaars in Bruinisse in!

Bij ons bent u ook voor stille verkoop bij ons aan het juiste adres. Onze makelaars in Bruinisse hebben in de afgelopen 50 jaar een groot netwerk opgebouwd, wat belangrijk is bij een stille verkoop. Wij zijn op de hoogte wat onze woningzoekers zoeken en zo kunnen wij de juiste match maken. Regelmatig hebben wij klanten die hun huis op discrete manier onder de aandacht willen brengen van een selectie serieuze potentiële belangstellenden.

Ook hebben wij een voorliefde voor monumentaal vastgoed. Onze makelaar in Bruinisse komt graag met u in contact om u te adviseren bij het verkopen, aankopen of laten taxeren van uw monumentale vastgoed.

Waarom Bijdevaate Makelaardij?

  • Ontzorging van A tot Z
  • Makelaar met marktkennis van Bruinisse
  • Groot netwerk
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Ervaren, creatief en gedreven team

Voor ervaringen uit de eerste hand kunt u onze pagina met klantbeoordelingen bezoeken.

Kom in contact met een makelaar in Bruinisse

Wilt u graag onze hulp bij de aan- of verkoop van een huis in Bruinisse? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0111-453400 of te mailen naar info@bijdevaatemakelaardij.nl.