Contact
Contact

Bijdevaate Makelaardij

Grachtweg 23

4301 KJ Zierikzee

0111-453400

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur Zaterdag en avonden op afspraak

Grachtweg 23, Zierikzee

info@bijdevaatemakelaardij.nl

+31657692112

Whatsapp

+31657692112

Huis verkopen Burgh Haamstede

Wilt u graag uw huis verkopen in Burgh Haamstede met behulp van een deskundige makelaar? Dan moet u bij Bijdevaate Makelaardij zijn. Onze ervaren en goed opgeleide makelaars hebben een groot netwerk op Schouwen-Duiveland en beschikken over alle kwaliteiten om uw huis onder de beste condities te verkopen. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag bij u langs voor een uitgebreide kennismaking, zodat in vertrouwen uw kostbare bezit uit handen kan geven.

Woning verkopen Burgh Haamstede

Als Bijdevaate Makelaardij u mag begeleiden bij de verkoop van uw woning in Burgh Haamstede, zullen wij u van A tot Z ontzorgen. Dat begint met een uitgebreid onderzoek naar de staat van uw woning, zodat de waarde kan worden bepaald.

Vervolgens maken we een persoonlijk advies voor de vraagprijs en verkoopstrategie. Het doel is altijd om uw bezit tegen de beste condities te verkopen. Soms is dat de hoogste prijs, in andere gevallen zijn de voorwaarden doorslaggevend. Om uw woning of appartement in Burgh Haamstede te verkopen brengen wij deze op een representatieve manier onder de aandacht via de diverse online en offline kanalen. We maken daarvoor een op maat gemaakt marketingplan.

Appartement verkopen Burgh Haamstede

De bezichtigingen die voortvloeien uit de marketingstrategie zullen wij op een professionele wijze begeleiden. We vangen daarbij signalen op die geïnteresseerden afgeven. Die kunnen namelijk waardevol zijn voor andere bezichtigingen of de onderhandelingen. Vanzelfsprekend geven wij u na een bezichtiging een update en houden wij u continu proactief op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Voordat we starten met de onderhandelingen over uw huis of appartement in Burgh Haamstede nemen wij met u de verschillende tactieken door. Uiteindelijk zullen wij u adviseren, maar beslist u zelf. Na de verkoop helpen wij u door de koopovereenkomst op te stellen en inspecteren wij samen met u en de kopende partij de woning voor de overdracht bij de notaris.

Waarom uw huis verkopen in Burgh Haamstede met Bijdevaate Makelaardij?

  • Breed netwerk in de regio
  • Op maat gemaakte verkoopstrategie
  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • Gemiddelde verkooptijd van 1,8 maand

Vrijblijvende kennismaking met Bijdevaate Makelaardij

Wilt u met behulp van Bijdevaate Makelaardij uw huis verkopen in Burgh Haamstede? Neem dan contact met ons op via onze website of bel naar 0111-453400. Zou u graag eerst nog meer over ons willen weten? Maak dan kennis met ons team of lees de beoordelingen van anderen.