Contact
Contact

Bijdevaate Makelaardij

Grachtweg 23

4301 KJ Zierikzee

0111-453400

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur Zaterdag en avonden op afspraak

Grachtweg 23, Zierikzee

info@bijdevaatemakelaardij.nl

+31657692112

Whatsapp

+31657692112

Taxateur in Renesse

Een taxateur inschakelen kan meerdere redenen hebben. Heeft u recentelijk een woning gekocht of wilt u uw woning gaan verbouwen? Dan heeft u voor de hypotheekaanvraag een taxatierapport nodig. Daarnaast heeft u ook een taxatierapport nodig wanneer u een hypotheek wilt verhogen of oversluiten. Een taxatierapport kan ook nodig zijn bij een overlijden of wanneer er bezittingen moeten worden verdeeld bij een bedoelscheiding.

Het belangrijkste element dat in een taxatierapport staat is de bepaling van de marktwaarde van een woning. Een deskundige taxateur kan u door een objectieve taxatie zekerheid geven over de waarde van een (toekomstig) huis.

Taxatie Renesse

Bent u, om welke reden dan ook, op zoek naar een taxateur in Renesse? Dan brengen wij, Bijdevaate Makelaardij, u graag in contact met één van onze deskundige en gecertificeerde taxateurs.

De taxateurs uit Renesse zijn inschreven bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en werken volgens de Nederlandse Woning Waarde Instituut-normen (NWWI). Het rapport dat wordt opgesteld is het nieuwste model wat is vastgesteld door het NRVT en alle brancheorganisatie en partijen zoals de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Hierdoor bent u verzekerd van een deskundig en gevalideerd taxatierapport dat door elke geldverstrekker zal worden geaccepteerd.

Bent u benieuwd hoe onze taxateurs uit Renesse te werk gaan? Lees dan vooral verder!

Woning taxeren Renesse

Wanneer u uw woning wilt laten taxeren in Renesse zal een gecertificeerd taxateur uit Renesse bij u langs komen voor een woningopname. Het rapport dat tijdens de woningopname wordt opgesteld zal vervolgens gevalideerd worden door het NWWI.

U ontvangt het taxatierapport wanneer deze is gevalideerd. Bijdevaate Makelaardij is ruim 50 jaar actief op de Zeeuwse huizenmarkt. Daardoor hebben onze taxateurs in Renesse veel kennis van het regionale woningaanbod. Hierdoor zijn zij instaat om een gedegen vergelijking te maken met soortgelijke woningen in de regio.

Waarom Bijdevaate Makelaardij als taxateur in Renesse?

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • Goed opgeleide en ervaren vakmensen
  • Gecertificeerde (NRVT) taxateurs
  • Deskundige en objectieve taxatie
  • Rapport dat door elke geldverstrekker wordt geaccepteerd
  • Onderdeel van Neeskens Makelaars

Kom in contact met een taxateur in Renesse!

Bent u benieuwd naar onze tarieven of wilt u eerst graag een taxateur spreken? Neemt u dan contact met ons op. U kunt ons bereiken per mail of door te bellen naar 0111 45 34 00.

Wilt u weten hoe eerdere klanten ons beoordelen? Bekijk dan onze klantbeoordelingen!