Contact
Contact

Bijdevaate Makelaardij

Grachtweg 23

4301 KJ Zierikzee

0111-453400

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur Zaterdag en avonden op afspraak

Grachtweg 23, Zierikzee

info@bijdevaatemakelaardij.nl

+31657692112

Whatsapp

+31657692112

Taxateur Burgh Haamstede

Zoekt u een taxateur in Burgh Haamstede? Bijdevaate Makelaardij verzorgt graag een gedegen en objectieve taxatie voor u. Al onze taxateurs zijn NRVT gecertificeerd, waardoor u kunt vertrouwen op een hoogwaardig taxatierapport. Een taxateur inschakelen voor uw woning in Burgh Haamstede of meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Taxatie Burgh Haamstede

Een woningtaxatie in Burgh Haamstede kan om meerdere redenen nodig zijn. Heeft u een woning gekocht? Of gaat u uw huis verbouwen? Voor een hypotheekaanvraag heeft u dan een taxatierapport nodig. Ook bij het oversluiten van een hypotheek, het verdelen van bezittingen bij een boedelscheiding of bij overlijden kan een taxatie nodig zijn. Daarnaast is het soms ook gewoon prettig om op de hoogte te zijn van de actuele waarde van uw bezit.

Bijdevaate Makelaardij is al sinds 1970 actief op de Zeeuwse huizenmarkt. Daardoor beschikken wij over een groot netwerk in Zeeland en veel kennis van het regionale woningaanbod. Dat stelt ons uitstekend in staat om een gedegen taxatie in Burgh Haamstede voor u te verzorgen.

Woning taxeren Burgh Haamstede

Bij Bijdevaate Makelaardij gebeurt de taxatie in Burgh Haamstede altijd door een taxateur die gecertificeerd is door Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). NRVT bewaakt en waarborgt de kwaliteit en vakbekwaamheid. Alle gecertificeerde taxateurs werken volgens de opgestelde gedrags- en beroepsregels en internationale taxatiestandaarden.

Bij Bijdevaate Makelaardij bent u dus verzekerd van een vakkundige en objectieve taxatie. Het rapport dat wij gebruiken is het nieuwste model dat is vastgesteld door het NRVT, alle brancheorganisaties en partijen zoals de Autoriteit Financiƫle Markten (AFM). Het taxatierapport wordt door elke geldverstrekker geaccepteerd.

Waarom een taxateur uit Burgh Haamstede van Bijdevaate Makelaardij?

  • Vakkundige en objectieve taxatie
  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • Uitgebreid netwerk in Zeeland
  • NRVT gecertificeerd

Meer informatie over taxateur Burgh Haamstede

Wilt u een objectieve en vakkundige taxateur in Burgh Haamstede? Neem dan contact op met Bijdevaate Makelaardij. Dat kan door ons te mailen of te bellen op 0111-453400. Mocht u eerst graag meer willen weten over ons, maak dan eens kennis met ons team. Benieuwd hoe anderen onze dienstverlening hebben ervaringen? Op onze pagina met reviews kunt u beoordelingen lezen.