Contact
Contact

Bijdevaate Makelaardij

Grachtweg 23

4301 KJ Zierikzee

0111-453400

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur Zaterdag en avonden op afspraak

Grachtweg 23, Zierikzee

info@bijdevaatemakelaardij.nl

Adjan Sterkenburg

Register makelaar/taxateur

Adjan Sterkenburg

Register makelaar/taxateur

Sinds 2003 ben ik met veel plezier werkzaam in de Zeeuwse makelaardij. Waarvan inmiddels vele jaren als gecertificeerd makelaar en geregistreerd NRVT taxateur op het prachtige eiland Schouwen-Duiveland. Samen met mijn vrouw en twee kinderen, met vrienden of familie zoek ik graag bijzondere plekjes in Zeeland of Zuid-Limburg op om te wandelen of te fietsen. Ik heb een brede interesse in mensen en hun verhaal en een voorliefde voor bijzondere, authentieke en monumentale woningen.

Tonny Merle

Register makelaar/taxateur

Tonny Merle

Register makelaar/taxateur

Al meer dan 50 jaar ben ik werkzaam als makelaar en taxateur op Schouwen Duiveland. Met veel plezier werk ik nog twee dagen in de week voor Bijdevaate Makelaardij. Daarnaast geniet ik samen met mijn vrouw Dymphna van mijn pensioen en kleinkinderen. Als geboren en getogen Zierikzeeënaar zet ik mij graag in voor onze Wijkraad in Poortambacht en ben ik vrijwilliger bij Tafeltje Dekje. Samen met mijn vrouw fiets ik graag rond op ons prachtige eiland en we maken samen leuke tripjes in binnen- en buitenland.

Anne Bout

Assistent Makelaar

Anne Bout

Assistent Makelaar

Op dinsdag en woensdag is Anne het eerste aanspreekpunt van Bijdevaate Makelaardij. Anne is al bijna drie jaar werkzaam als assistent makelaar/secretaresse in de makelaardij en helpt u graag verder in het gehele proces bij de aan- of verkoop van uw woning.

In haar vrije tijd gaat Anne er graag op uit met haar man en dochtertje. Ook spreekt Anne graag af met vrienden voor een hapje of een drankje.