Contact
Contact

Bijdevaate Makelaardij

Grachtweg 23

4301 KJ Zierikzee

0111-453400

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur Zaterdag en avonden op afspraak

Grachtweg 23, Zierikzee

info@bijdevaatemakelaardij.nl

+31657692112

Whatsapp

+31657692112

Adjan Sterkenburg

Register makelaar/taxateur

Adjan Sterkenburg

Register makelaar/taxateur

Sinds 2003 ben ik met veel plezier werkzaam in de Zeeuwse makelaardij. Ik werk al vele jaren als gecertificeerd makelaar en geregistreerd NRVT taxateur op het prachtige eiland Schouwen-Duiveland. Samen met mijn vrouw en twee kinderen, met vrienden of familie zoek ik graag bijzondere plekjes in Zeeland of Zuid-Limburg op om te wandelen of te fietsen. Ik heb een brede interesse in mensen en hun verhaal en een voorliefde voor bijzondere, authentieke en monumentale woningen.

Janneke Mulder

Assistent Makelaar

Janneke Mulder

Assistent Makelaar

Janneke ondersteunt twee dagen per week de makelaars in Zierikzee. Regelen, plannen en meedenken zijn dingen waar ze enthousiast van wordt en dat komt goed van pas voor een makelaarsassistent! De rest van de week zorgt ze samen met haar man voor hun vier kinderen. In haar vrije tijd gaat ze er graag op uit om te wandelen of te skeeleren in het mooie Zeeuwse landschap.

Shalyn van der Poel

Assistent Makelaar

Shalyn van der Poel

Assistent Makelaar

Shalyn heeft al heel wat jaren werkervaring in de makelaardij en is gek op regelen, plannen en ontzorgen. Een perfecte match met onze makelaars om u als klant tot in de puntjes te ondersteunen. Op de dagen dat Shalyn niet op kantoor is zorgt ze voor haar gezin met 3 kinderen. Ze gaat er graag op uit met de kids, lees graag een mooi boek en houdt ervan het huis gezellig te maken incl. een bos verse bloemen.

Hans Witte

Junior Makelaar

Hans Witte

Junior Makelaar

Maak kennis met junior makelaar Hans Witte. In 2023 heeft Hans zijn stage bij ons succesvol afgerond, en sindsdien is hij blijven plakken. Momenteel bevindt hij zich in het laatste jaar van zijn studie HBO Vastgoed en Makelaardij. Wij zijn blij dat hij ons team in Zierikzee komt versterken.

Hans brengt niet alleen zijn frisse kennis en enthousiasme mee, maar ook een duidelijke passie voor vastgoed. Hij staat klaar om u met plezier te ondersteunen bij het verkopen van uw woning op Schouwen-Duiveland. Zijn toewijding en professionaliteit zorgen ervoor dat u in goede handen bent.

Naast zijn werkzaamheden in de vastgoedsector, geniet Hans in het weekend graag van ontspannen momenten met vrienden, waarbij een biertje op het terras niet mag ontbreken. In de zomermaanden vaart hij graag rond op het Veerse Meer, bij Hans in de achtertuin!

Henri Butijn

Nieuwbouwspecialist - Eigenaar

Henri Butijn

Nieuwbouwspecialist - Eigenaar

Jeany Butijn

Nieuwbouwspecialist

Jeany Butijn

Nieuwbouwspecialist

Als nieuwbouwspecialist is Jeany volledig op de hoogte over de verkoop van onze nieuwbouwprojecten. Als geen ander kent zij alle ins en outs van onze projecten. Ze begeleid u als koper volledig door het proces voor het aankopen van een nieuwbouwproject. Een spannende beslissingen waarbij Jeany u graag begeleid. In haar vrije tijd gaat Jeany graag op pad met familie en vrienden.

Tonny Merle

Ambassadeur

Tonny Merle

Ambassadeur

Na 52,5 jaar heeft Tonny Merle in mei 2023 afscheid genomen van Bijdevaate Makelaardij. Tonny heeft met veel plezier en liefde gewerkt voor de makelaardij op Schouwen-Duiveland. Samen met zijn vrouw Dymphna geniet Tonny van zijn pensioen en kleinkinderen. Als geboren en getogen Zierikzeeënaar zet Tonny zich graag in voor zijn Wijkraad in Poortambacht en is hij vrijwilliger bij Tafeltje Dekje. Samen met zijn vrouw fiets hij graag rond op het prachtige eiland en we maken ze samen leuke tripjes in binnen- en buitenland.