Contact
Contact

Bijdevaate Makelaardij

Grachtweg 23

4301 KJ Zierikzee

0111-453400

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur Zaterdag en avonden op afspraak

Grachtweg 23, Zierikzee

info@bijdevaatemakelaardij.nl

Adjan Sterkenburg

Register makelaar/taxateur

Adjan Sterkenburg

Register makelaar/taxateur

Sinds 2003 ben ik met veel plezier werkzaam in de Zeeuwse makelaardij. Ik werk al vele jaren alsĀ gecertificeerd makelaar en geregistreerd NRVT taxateur op het prachtige eiland Schouwen-Duiveland. Samen met mijn vrouw en twee kinderen, met vrienden of familie zoek ik graag bijzondere plekjes in Zeeland of Zuid-Limburg op om te wandelen of te fietsen. Ik heb een brede interesse in mensen en hun verhaal en een voorliefde voor bijzondere, authentieke en monumentale woningen.

Tonny Merle

Register makelaar/taxateur

Tonny Merle

Register makelaar/taxateur

Al meer dan 50 jaar ben ik werkzaam als makelaar en taxateur op Schouwen Duiveland. Met veel plezier werk ik nog twee dagen in de week voor Bijdevaate Makelaardij. Daarnaast geniet ik samen met mijn vrouw Dymphna van mijn pensioen en kleinkinderen. Als geboren en getogen Zierikzeeƫnaar zet ik mij graag in voor onze Wijkraad in Poortambacht en ben ik vrijwilliger bij Tafeltje Dekje. Samen met mijn vrouw fiets ik graag rond op ons prachtige eiland en we maken samen leuke tripjes in binnen- en buitenland.

Jeany Butijn

Nieuwbouwspecialist

Jeany Butijn

Nieuwbouwspecialist

Als nieuwbouwspecialist is Jeany volledig op de hoogte over de verkoop van onze nieuwbouwprojecten. Als geen ander kent zij alle ins en outs van onze projecten. Ze begeleid u als koper volledig door het proces voor het aankopen van een nieuwbouwproject. Een spannende beslissingen waarbij Jeany u graag begeleid. In haar vrije tijd gaat Jeany graag op pad met familie en vrienden.

Janneke Mulder

Assistent Makelaar

Janneke Mulder

Assistent Makelaar

Janneke ondersteunt twee dagen per week de makelaars in Zierikzee. Regelen, plannen en meedenken zijn dingen waar ze enthousiast van wordt en dat komt goed van pas voor een makelaarsassistent! De rest van de week zorgt ze samen met haar man voor hun vier kinderen. In haar vrije tijd gaat ze er graag op uit om te wandelen of te skeeleren in het mooie Zeeuwse landschap.

Shalyn van der Poel

Assistent Makelaar

Shalyn van der Poel

Assistent Makelaar

Shalyn heeft al heel wat jaren werkervaring in de makelaardij en is gek op regelen, plannen en ontzorgen. Een perfecte match met onze makelaars om u als klant tot in de puntjes te ondersteunen. Op de dagen dat Shalyn niet op kantoor is zorgt ze voor haar gezin met 3 kinderen. Ze gaat er graag op uit met de kids, lees graag een mooi boek en houdt ervan het huis gezellig te maken incl. een bos verse bloemen.