Contact
Contact

Bijdevaate Makelaardij

Grachtweg 23

4301 KJ Zierikzee

0111-453400

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur Zaterdag en avonden op afspraak

Grachtweg 23, Zierikzee

info@bijdevaatemakelaardij.nl

+31657692112

Whatsapp

+31657692112

Makelaar in Ellemeet

Ellemeet, gelegen naast Scharendijke, is een dorp met gunstige ligging nabij de uitgestrekte Noordzeestranden. Met slechts enkele minuten fietsen bereikt u al de Brouwersdam, terwijl u in Scharendijke diverse dagelijkse voorzieningen kunt vinden.

Bent u een inwoner van Ellemeet en wenst u uw woning te verkopen? Bijdevaate Makelaardij staat klaar om u volledig te ontzorgen bij de verkoop van uw woning. Tevens staan wij paraat voor de aankoop van uw droomwoning en het uitvoeren van taxaties.

Makelaardij in Ellemeet

In Ellemeet bieden onze makelaars volledige ontzorging bij de aankoop, verkoop en taxatie van uw woning. Heeft u plannen voor nieuwbouw? Onze specialisten op dat gebied denken graag met u mee! Wij leveren de volgende diensten in Ellemeet:

 • Verkoop van uw woning in Ellemeet;
 • Aankoop van uw droomwoning in Ellemeet;
 • Taxatie van uw woning in Ellemeet;
 • Verkoop van nieuwbouwwoningen in Ellemeet.

Wist u dat de makelaars van Bijdevaate Makelaardij zijn ingeschreven bij de Stichting Certificering voor VBO-Makelaars (SCVM)*? Daarnaast zijn onze makelaars geregistreerd bij de Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed (VBO)**.

* Een makelaar die in een van deze registers is ingeschreven, mag zich officieel een Register Makelaar Taxateur noemen, omdat certificering bij deze registers verplicht is.

** Door inschrijving bij de VBO bent u als klant beschermd door onze bedrijfsverzekering.

Bijdevaate Makelaardij, makelaar in Ellemeet

Dankzij onze ervaring kennen onze makelaars de woningmarkt in Ellemeet op hun broekzak. Wij zijn in staat om u alles te vertellen over het dorp, de locatie en de mogelijkheden. Deze drie kenmerken maken het wonen in Ellemeet zo uniek, en wij weten als geen ander hoe we dit kunnen overbrengen op potentiële kopers. Daarnaast voorzien wij u van uitgebreid en persoonlijk advies, en streven we naar het behalen van maximale resultaten.

Heeft u plannen om uw woning of nieuwbouwproject in Ellemeet te verkopen? Of heeft u een prachtige woning op het oog en wilt u deze aankopen, maar weet u niet waar te beginnen? Onze aankoopmakelaar en verkoopmakelaar voorzien u van waardevolle informatie en begeleiden u gedurende het hele traject. Bovendien staan onze gecertificeerde taxateurs klaar om uw woning in Ellemeet te taxeren.

Kiezen voor Bijdevaate Makelaardij, waarom?

 • De moderne Zeeuwse makelaar
 • Volledige ontzorging van begin tot eind
 • Persoonlijke benadering
 • Gecertificeerde taxateurs
 • Aankoopmakelaars
 • Professionele woningpresentaties
 • Meer dan 50 jaar ervaring op de woningmarkt

Bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van onze klanten? Neem dan een kijkje op onze pagina met klantbeoordelingen.

Contact opnemen met een makelaar in Ellemeet

Wilt u in gesprek gaan met onze makelaar in Ellemeet? U kunt contact met ons opnemen via info@bijdevaatemakelaardij.nl of door te bellen naar 0111 – 54 34 00.