Contact
Contact

Bijdevaate Makelaardij

Grachtweg 23

4301 KJ Zierikzee

0111-453400

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur Zaterdag en avonden op afspraak

Grachtweg 23, Zierikzee

info@bijdevaatemakelaardij.nl

+31657692112

Whatsapp

+31657692112

Op zoek naar een makelaar in Dreischor?

Het dorp Dreischor, in de volksmond ook wel “Driester” genoemd, wordt beschouwd als een van de mooiste dorpen in Zeeland en een van de best bewaarde kerkringdorpen in Nederland. Dreischor heeft bijna 1000 inwoners.

Als u overweegt te verhuizen uit het prachtige Dreischor, of binnen het dorp zelf, staat Bijdevaate Makelaardij in Dreischor graag voor u klaar. Ook als u op zoek bent naar een woning in Dreischor en hulp nodig heeft bij de aankoop of taxatie, kunt u bij ons terecht.

Makelaardij in Dreischor

Bijdevaate Makelaardij in Dreischor biedt u een volledige ontzorging. Of het nu gaat om de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning, wij hebben alle benodigde expertise in huis.

  • Onze aankoopmakelaar in Dreischor helpt u bij het vinden en aankopen van uw droomwoning in Dreischor.
  • Onze verkoopmakelaar in Dreischor helpt u bij de verkoop van uw woning in Dreischor.
  • Onze taxateur bepaalt de waarde van uw woning. (Onze taxateurs in Dreischor zijn geregistreerd bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT)).
  • Onze recreatiemakelaar in Dreischor helpt u bij het vinden of verkopen van uw recreatiewoning in Dreischor.

Makelaars in Dreischor

Ons kantoor in Dreischor bevindt zich op slechts 10 minuten rijden van het prachtige Dreischor. Hierdoor hebben wij uitgebreide kennis van de woningmarkt in Dreischor. Met meer dan 50 jaar ervaring kunnen wij u alles vertellen over Dreischor en de omgeving.

Bij Bijdevaate Makelaardij vinden we een persoonlijke aanpak erg belangrijk, omdat elk huis anders is. Ons ervaren team staat klaar om deze persoonlijke aanpak succesvol te laten zijn, met deskundige makelaars en taxateurs, een enthousiast binnendienstteam, marketingspecialisten en eigen fotografen. Samen streven we naar het best mogelijke resultaat.

Wilt u uw woning verkopen, laten taxeren of een woning aankopen in Dreischor? Onze makelaars in Dreischor gaan graag vrijblijvend met u in gesprek. Zo bent u van alles op de hoogte en weet u waar u aan toe bent. Dit kost helemaal niets, enkel wat van uw tijd.

Waarom kiezen voor Bijdevaate Makelaardij?

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • Volledige ontzorging
  • Persoonlijke aanpak
  • Gecertificeerde taxateurs
  • Modern kantoor in Zierikzee

Onze klanten delen graag hun ervaringen met ons kantoor. Benieuwd naar de recensies? Bekijk dan onze pagina met klantbeoordelingen.

Contact opnemen met een makelaar in Dreischor

Wilt u spreken met een van onze makelaars in Dreischor? U kunt contact met ons opnemen via info@bijdevaatemakelaardij.nl of telefonisch op 0111 – 45 34 00.