Contact
Contact

Bijdevaate Makelaardij

Grachtweg 23

4301 KJ Zierikzee

0111-453400

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur Zaterdag en avonden op afspraak

Grachtweg 23, Zierikzee

info@bijdevaatemakelaardij.nl

+31657692112

Whatsapp

+31657692112

Huis verkopen Zeeland

Wilt u uw huis verkopen in Zeeland? De deskundige makelaars van Bijdevaate Makelaardij begeleiden u van harte. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk en hebben veel kennis van de Zeeuwse huizenmarkt. Daardoor zijn wij in staat uw huis onder de beste condities te verkopen. Wij komen graag eerst vrijblijvend bij u langs om persoonlijk kennis te maken, zodat u in vertrouwen uw kostbare bezit uit handen kunt geven.

Woning verkopen Zeeland

Gaat u uw woning verkopen in Zeeland en kiest u voor Bijdevaate Makelaardij, dan wordt u van A tot Z ontzorgd door ons veelzijdige specialistische team. Kwaliteit staat daarbij altijd centraal. Al sinds 1970 vertrouwen Zeeuwse huizenbezitters op onze deskundigheid, betrokkenheid en doelgerichtheid bij de verkoop van hun woning.

Onze gemiddelde verkooptijd bedraagt minder dan twee maanden en wij hebben geen 9-tot-5-mentaliteit. Bezichtigingen kunnen indien gewenst ook plaatsvinden in de avonduren of op zaterdag. Telefonisch zijn wij bereikbaar tot 17.00 uur.

Waarom uw huis verkopen in Zeeland met Bijdevaate Makelaardij?

  • Persoonlijke verkoopstrategie
  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • Uitgebreid netwerk in Zeeland
  • Gemiddelde verkooptijd van 1,8 maand

Appartement verkopen Zeeland

Gaat u uw appartement of huis verkopen in Zeeland, dan starten wij met een zorgvuldig onderzoek naar de staat van uw woning. Op basis daarvan bepalen we de waarde en verkoopprijs. In een persoonlijk advies ontvangt u vervolgens de verkoopstrategie en een op maat gemaakt marketingplan. Op die manier bent u ervan verzekerd dat uw woning op een representatieve manier onder de aandacht wordt gebracht bij mogelijke geĆÆnteresseerden.

U kunt er in de volgende fase op vertrouwen dat wij de bezichtigingen professioneel begeleiden en wij u na afloop infomeren. Voordat we met potentiƫle kopers starten aan de onderhandelingen over uw huis of appartement in Zeeland nemen wij graag met u de tactieken door. Uiteindelijk zullen wij u adviseren, maar beslist u zelf.

Vrijblijvende kennismaking met Bijdevaate Makelaardij

Graag uw huis verkopen in Zeeland met behulp van Bijdevaate Makelaardij? Via onze website kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Daarnaast zijn wij telefonisch bereikbaar op 0111-453400. Mocht u graag eerst meer willen weten over ons, maak dan kennis met ons team. Benieuwd naar de ervaringen van andere verkopers? Wij hebben reviews verzameld op onze pagina met beoordelingen.